Wpis z mikrobloga

Sonda wykopkowa bo brak sondaży ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bialystok

Na kogo zagłosujesz 7 kwietnia?

• Nie idę na wybory 35.2% (32)
  • Andrzej Aleksiejczuk 3.3% (3)
  • Henryk Dębowski 4.4% (4)
  • Jarosław Galej 3.3% (3)
  • Rafał Greś 6.6% (6)
  • Tadeusz Truskolaski 47.3% (43)

Oddanych głosów: 91

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sprawdzajacy: @Davczo: gdyby nasze miasto nie zajęło pierwszego miejsca w rankingu 83 europejskich miast, na najlepsze miasto do życia pod kątem poprawy jakości życia, gdybym nie mieszkał w Białymstoku i nie widział tych wszystkich zmian, poprawy jakości życia. Gdyby nie było żadnych programów skierowanych do ludzi, społeczeństwa, dodatkowo jeśli Truskolaski miałby jakieś afery, to faktycznie można byłoby pomyśleć nad innym kandydatem, ale jakim? nie znam nikogo, a mieszkam
  • Odpowiedz
gdyby nasze miasto nie zajęło pierwszego miejsca w rankingu 83 europejskich miast, na najlepsze miasto do życia pod kątem poprawy jakości życia, gdybym nie mieszkał w Białymstoku i nie widział tych wszystkich zmian,

@Castellano: Chłopie - i ty myślisz że to jego zasługa wyłącznie?
To wszystko jest logicznym następstwem rozwoju kraju.
A miasto ma takie zadłużenie że głowa mała.
  • Odpowiedz
uaktywniają się oni dopiero przed wyborami, zamiast działań między nimi, aby się jakoś wypromować. Truskolaski to za mocny zawodnik.

@Castellano: Może dlatego że nie mają pieniędzy na kampanię i nie mają zbudowanej pozycji jak on i jego synek przez nepotyzm?
Mają inne zajęcia niż bycie prezydentem miasta przez kilka dekad?
  • Odpowiedz
@sprawdzajacy: przeczytaj swoje wpisy i zastanów się, czy przekonasz kogokolwiek do swojej tezy pisząc w ten sposób. No raczej nie. Skoro się wypowiadasz w temacie, rzucając ogólnikami o tym, że miasto jest zasłużone że głowa mała, i że są same afery z nim, to z pewnością będziesz mógł to rozwinąć, wskazać, pokazać, prawda? Prawda? Słabo to trochę wygląda jak ktoś kogoś o coś oskarża beż żadnych konkretów i dowodów. Rozumiesz
  • Odpowiedz
@sprawdzajacy: czyli podsumowując twoją wypowiedź, wszyscy źli, a Trzaskowski najbardziej, bo ma afery i zadłużył miasto. Jednak nie powiesz jakie to afery i jakie jest zadłużenie miasta? Seams Legit( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie wiem w jakim celu odpisuje osobie, którą mam zablokowaną od dawna, ale to chyba tylko potwierdza moje wcześniejsze odczucia, żeś z ciebie niezły manipulatorek xd.
  • Odpowiedz
Nie wiem w jakim celu odpisuje osobie, którą mam zablokowaną od dawna, ale to chyba tylko potwierdza moje wcześniejsze odczucia, żeś z ciebie niezły manipulatorek xd

@Castellano: po prostu jestem inteligentniejszy, a ty swoje
  • Odpowiedz