Aktywne Wpisy
thorgoth +163
Chcecie mieć niedziela wieczur i humor popsuty?
To jest niewielki pies rasy york z założoną gumką recepturką na pysk. Pies nie mógł jeść i pić przez 3 doby, oddany do lecznicy w stanie agonalnym.
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się
To jest niewielki pies rasy york z założoną gumką recepturką na pysk. Pies nie mógł jeść i pić przez 3 doby, oddany do lecznicy w stanie agonalnym.
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się
salvador5000 +4
#prawo #motoryzacja Mirki i Mirabelki płacić czy olać i czekać na rozwój wydarzeń:
Tło historii: w pracbazie panowała grypa żołądkowa.
Ludzie wybiegali do kibla I już nie wracali.
Przyszłam do domu i tak się złożyło że miałam ciut zielonego, to też postanowilam skorzystać z okazji. Wiadomo jak jest, po miłej fazie weszło gastro a potem spanko.
No i budzę się w środku nocy bo coś mnie uwierało w plecy. Czulam, ze faza jeszcze do końca nie zeszła xd
Zapaliłam małą lampkę i pacze, a tam całe prześcieradło brązowe. W głowie miałam żołądkowkę która panowała w pracy więc obawiałam się najgorszego.
Jednak faza zwyciężyła i przeciagnelam palcem po brązowym prześcieradle i bez myślenia oblizalam palec.
Oczywiście, zasnęłam na kawałku piernika w czekoladzie, ale do dzisiaj się zastanawiam co by było jakby to było gdyby nie był to piernik... XD
#heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
...ale skąd w dupie czekolada? xd