Wpis z mikrobloga

@szyszka0708 jakby nie patrzeć to Masa funkcjonuje w mindstreamie od jakiegoś czasu, a jego przeszłość kryminalną nowe pokolenie ma głęboko w dupie. Nie zmienia faktu, że wielu chętnie by zobaczyło jak dostaje po mordzie od garbatego, choćby dla samej satysfakcji.
Zgaduję, że Jaca będzie odgrzewał symbolikę narodowościową i będzie gadał o zasadach i honorze budując panel pod ewentualne zwycięstwo.
  • Odpowiedz
@Seroxik a ja zgaduje, że ominąłeś lekcje czytania ze zrozumiem w podstawówce, skoro na podstawie jednego wpisu twój mózg wysnuł taką interpretacje. Zapoznaj się ze słowem hipotetyczny, bo widać u ciebie nie tylko braki intelektualne, ale i językowe
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: ja p------e dzieciaku, to nie jest tak, że Ty sobie chcesz i się tego dowiesz jak Twoje internetowe celebrytki robiące sobie afery koperkowe. Po prostu porozmawiaj z kimś starszym od siebie, jakieś 30 lat, zapytaj czym charakteryzowały się lata 80,90 i wczesne 2000. Jeśli robiłeś coś dużego, to w Polsce ktoś musiał o tym wiedzieć. Ktoś musiał dać Ci na to zgodę. Jeśli nikogo nie znałeś, gwarantem było że
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: nie życzę Ci nigdy jakiejkolwiek konfrontacji z polskim wymiarem sprawiedliwości. Koneksje i pieniądze w Polsce czynią cuda. Niestety sam się o tym jakiś czas temu przekonałem, stety jakiś czas później sam to wykorzystałem.
  • Odpowiedz