Aktywne Wpisy
Duza-fajka +188
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Przyszedl covid, który uratował mi dupe, bo przez 1.5 roku nie chodzilem na uczelnie i mogłem to przetrzymać na tyle długo, że już potem było mi żal nie skonczyc studiów.
Teraz wlasna działalność,0% vat. 14% ryczałtu i #!$%@? zus który odbiera smak życia xd
Dobra ale i tak się #chwalesie
#praca #pracbaza #wlasnadg #dg #wygranko
Komentarz usunięty przez moderatora
Mogę ciebie poratować, żebyś dziś się tak nie piekł, że i tak czeka mnie odrobienie 6 lat w państwówce za 5k netto miesięcznie
Mnie po prostu śmiesza pseudo-lekarzyny, które wiecznie robią z siebie ofiary i mydlą oczy społeczeństwu żeby zachować swój sztuczny status, na którym tracą pacjenci i społeczeństwo. Dla własnych korzyści przedstawiają wszystko zupełnie odwrotnie niż jest w rzeczywistości. Mnie ta obłuda brzydzi i lubie ją lekarzykom
idź korzystaj skoro takie łatwe pieniądze z nieba za nic nie robienie a ty narzekasz xd
@gracilis: przeciez ty robiles/robisz dokladnie to samo, bo myslales ze zostajac lekarzykiem zlapales boga za nogi, a rzeczywistosc okazala sie inna i przez 2 lata plakales na wykopie jak to sie przebranzawiasz do korpo za 7k bo to lepsze niz lekarz XDD
@
@Bipolar-: witki opadają, bo zamiast kłamać jak każdy ze środowiska mówie prawde jak jest? xD