Aktywne Wpisy
wykop +34
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
Jakie #zainteresowania #hobby u kobiet są dla mężczyzn atrakcyjne a które są nieatrakcyjne, bądź nawet red flag?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
Cześć. lubię kryminały (ale niezbyt mroczne), dochodzeniówki. Jestem po seansie obu Boschów (super, chce się oglądać) i Unforgotten (niezłe), zacząłem Świat Gliniarzy (średnie, wkurzająca i groteskowa praca kamerą) - nie chcę kontynuować. W międzyczasie było True Detectives (słabe, fabuła...), Fargo sezon 5 (zaskakująco dobre, ciekawe). Co fajnego możecie polecić ? Nie musi być koniecznie kryminał
@ork_sojownik: A ja się nie mogłem "zaczepić", zobaczyłem jeden odcinek i nie dałem radu dalej. A naprawdę chciałem, bo West mieszka rzut beretem ode mnie.
Mindhunter
https://www.filmweb.pl/serial/Mindhunter-2017-764111
iZombie - na początku to było moje guilty pleasure, ale potem oglądałem już bez wyrzutów sumienia. Nietypowe podejście do zagadek kryminalnych ( ͡° ͜ʖ ͡°) widać, że aktorka grająca główną postać świetnie się bawiła tym, że w każdym odcinku musiała grać ją troszkę inaczej, ale nie będę spoilerował
Dexter - w sumie można podciągnąć pod kryminał
z innych