Aktywne Wpisy
![ChickenDriver2](https://wykop.pl/cdn/c0834752/c5ff462d7c19e3d7697db81537a8898693fe9f7f63d4da78637ce0cb5fc7010f,q60.png)
ChickenDriver2 +28
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
![Fennrir](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Fennrir_cs8JlQF7mK,q60.jpg)
Fennrir +113
Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie nadbudówki: trzykondygnacyjna nadbudowa stanowiąca połowę wysokości budynku. Kamienice są w ewidencji, ale konserwator najwyraźniej problemu nie widzi, co innego gdyby szaraczek chciał wymienić okna, wtedy już by była "ingerencja w wygląd zabytku". IMO powinien być bezwzględny zakaz nadbudowywania zabytkowych kamienic (z jedynymi dopuszczalnymi wyjątkami w celu odtworzenia oryginalnej wysokości czy wyrównania pierzei), bo to co się dzieje w ostatnich latach to jest kompletna patologia.
![Fennrir - Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie na...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/8e174cd6a987f0b628aa583f1cc493f23409734cdbaceecbf8576798bb86b9f3,w150.jpg)
źródło: dworcowa
Pobierz
Więcej w Komentarzach #biedronka #chlew #wroclaw
źródło: IMG_20240327_120024
Pobierzźródło: Messenger_creation_415f68e6-448a-4709-b4e5-4650835eebdd
Pobierzźródło: Messenger_creation_22161107-d863-44ac-a0ce-bd8ed2dd046c
Pobierzźródło: Messenger_creation_a583d113-fb8e-4399-80af-96bbded3a0c2
PobierzWlasnie przez takie widoki nie chce jesc miesa marketowego
@bachus: dlaczego?
mi sie wlasnie wydaje, ze to najlepsza metoda, a po rozmrozeniu mam normalne, ladne miesko. Zreszta ja nawet jak w markecie
@93michu93: mi czasem tekstura przeszkadza po rozmrożeniu. No ale wszelkie nowe badania potwierdzają, że mrożenie nie szkodzi włas. odżywczym (a nawet je... polepsza), jedynie należy to robić poprawnie i tyle. W sumie najlepiej własnie mieć pewne źródło mięcha, jak jeszcze by się udało z jakiejś mniejszej hodowli to jasne - do zamrażalnika. Pilnowac tylko czasu, bo drób to tylko 2-3 miesiące a np. wołowinę można i pół roku trzymać.
@93michu93: ja nawet nie rozmrazam uformowanego burgera, tylko wrzucam na mniejszy ogien niz swieze i po prostu zwiekszam moc na ostatnie dodatkowe 2minuty. Struktury innej nie zauwazylem, przyjaral sie pieknie z obu stron jak swiezy.
W slepym tescie bym nie odroznil mimo jedzenia tej samej partii ostatnio na wiele sposobow XD
@Filipiak20: może podniosą wynagrodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)