Aktywne Wpisy
calban +1455
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Kielek96 +127
Co kieruje człowiekiem który odmawia ewakuacji gdy dostaje ostrzeżenie o śmiertelnym zagrożeniu?
#powodz
#powodz
Matchy tyle co kot napłakał, kolor w kubku oczywiście niezgodny bo przy tak nikłej zawartości tylko barwnik spożywczy coś by zdziałał.
Chłop się spieszył w drodze do pracy i na skład przed zakupem nie spojrzał ...
#pregierz #herbata #matcha
Komentarz usunięty przez autora
Sam mix zielona/matcha występuje (np. z genmaichą ryżową). Nie za bardzo wiem czego można oczekiwać od matchy w torebce. Przecież matcha ma docelowo przejść w stan zawiesiny. Bez roztrzepania to jest de facto zielona herbata ekspresowo parząca się (przez stan rozdrobnienia). Jak niby matcha ma się rozmieszać w wodzie przez torbę?
Niezrozumiały produkt dla nieuważnych lub nieznających się kompletnie ludzi. Trochę mi to wieje takim właśnie lenistwem, gdzie zamiast szukać