Aktywne Wpisy
WykopX +155
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +420
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Trwa słuszne rozliczanie #pis-owców, którzy być może wreszcie odpowiedzą za osiem lat daleko idącej niegospodarności, korupcji i zwykłego złodziejstwa - co jednak z prominentami reprezentującymi obecną władzę, a którzy to prominenci, jak bohater ze zdjęcia, odpowiadają za wielomilionowe straty? Skoro np. taki Gówniany Midas może trafić przed Trybunał Stanu za tak zwane wybory kopertowe to dlaczego obok miałby nie stać obecny minister MSWiA, Kierwiński? Czyżby jego przekręty to była metafizyka, a te wspomnianego Gównianego Midasa, Zera oraz pozostałych członków bandy Upiora z Żoliborza to pospolite złodziejstwo i tylko oni "zasługują" na bycie ściganymi?
Oto obraz fajn0p0laczków i uźmiechniętej Bolzgi - logika Kalego w pełni, tj. jak Platforma kradła to dobrze, a jak PiS kradł to źle (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#4konserwy #bekazlewactwa #bekazpisu #bekazkoalicjiobywatelskiej #bekazpodludzi #polska #sejm #polityka
Poza tym skoro to wina Kierwińskiego, to czemu pastuchy z PiSu go o nic nie oskarżyli? Prokuratura była w stu procentach pod kontrolą zera
Nie, niegospodarność to niegospodarność, koniec kropka - nie b--ń złodzieja.
@Fipaj: a, o to trzeba by zapytać np. JE mnistra Ziobro, który miał osiem lat na to, żeby ścigać, oskarżać i zamykać tych aferzystów z PO, ale jakoś tego nie robił. Wnioski są dwa: albo Ziobro i jego ekipa to nieudolne sieroty, albo nie mieli
@Gaboleusz: jesteś fanem Zera? Przecież ten człowiek to synonim skrajnej niekompetencji!
@Mateo353: zapytaj starego, w końcu to on...
@slapdash @szatan24 @Gieekaa @Bujak: powiedz mi, jeden z drugim, ile macie lat, że zadajecie takie infantylne pytania? Czego się po pisowcach spodziewałeś, że wezmą się do uczciwej pracy?
@LebronAntetokounmpo: no, bo Kierwiński nim nie zarządza
X