Aktywne Wpisy
pieczarrra +340
Patrzycie na umierającego kotka. Ma 15 lat, dwa miesiące temu miał wyciętego guza obok dupki. Okazało się, że ma drugiego, nieoperacyjnego w bebeszkach. Straszne schudł i zmizerniał. Czuje się dobrze, ale wiem, że to kwestia miesiąca, może paru.
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
DzikiWonsz221 +61
#przegryw jak za @qew12 nie przepadam bo to oskarek zwykły co się z koleżaneczkami spotyka tak to co sie stalo pod jego wpisem dobrze obnaza i pokazuje obraz normictwa
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
Potrącony przed momentem przed moim domem. Sprawca uciekł, jak zwykle, zero odpowiedzialności. Tak ciężko nawet jeden telefon informacyjny wykonać jak siedzą na dupie w tym samochodzie i jadą dalej. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
0 szans na ratunek, dostał po głowie. Zdjąłem z asfaltu (oczywiście sprawca nawet go nie ściągnął), żeby nie zagrażał innym uczestnikom drogi i dałem znać znajomemu z gminnych służb porządkowych.
Wznieście za wioskowego kitku toast kompotu.
#koty #pogrzebowka #ludzietodebile #patologiazewsi
@WUJEKprzezUzamkniete Iście królewski pogrzeb. Czapkę z głowy zdejmuję i chylę czoła. Jam niegodzien tego nawet oglądać.
@Biskupator: napiszesz co powinien zrobić ktoś po przejechaniu zwierzaka? I wersję, co powinien zrobić, żeby nie być #!$%@?, a też nie robić sobie problemu?
Przykładowo pewnie powinno się zadzwonić na policję. Ale dostaniesz mandat, a za to, że zawracasz im dupę pierdołami, to dadzą najwyższy jaki się da. Dlatego pewnie trzeba zrobić coś innego. Jaki telefon informacyjny?
Taki wpis będzie edukacyjny. Może ktoś kiedyś
@Biskupator: co to ZUK? Od czego to skrót?
Każdy kto jeździ autem, prędzej czy później, będzie miał taką sytuację. Mi już lis przed maskę wyskoczył i go odbiłem przednim zderzakiem mimo próby ominięcia (zdążyłem wyhamować do jakichś 10 km/h, więc oszołomiony uciekł o lasu i raczej przeżył. Mimo to telefon informacyjny wykonałem. Kwestie epidemiologiczno-sanitarne, mówi ci to coś?
To co się robi później świadczy o człowieku.
@mk321: zakład usług komunalnych, wychowałeś się pod kamieniem? xD niemniej jednak wpis wyżej popieram
Nie będziesz karany za potrącenie kota/psa/królika/dzika który wbiegł pod koła. Nie dadzą ci mandatu za zgłoszenie potrąconego/martwego zwierzęcia, nawet jak to ty je potrąciłeś. Nie narobisz sobie problemu zgłaszając to na policję czy 112. Mogą dać ci mandat
Jak kiedyś trafi się taki temat, to będę odsyłał do twojego komentarza.