Aktywne Wpisy
Winden +70
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
monalisssa +2
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
Mirki, tydzień temu umówiłem się z dentystą, podczas zabiegu wyrywania zęba, na zdjęcie szwów na za tydzień. Dzień przed dniem zdjęcia dostałem sms potwierdzający, nie czytałem go. Dziś rano szykując się na wizytę przyjrzałem się mu dokładniej i wg treści, nie wysłałem sms NIE, i moja wizyta jest anulowana, czy to jest zgodne z prawem?
Treść sms z dnia poprzedzającego wizytę:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx przypomina o wizycie u lek. dent. xxxxxxxxxxxx Piotr zarezerwowanej dla xxxxxxxxxxxxxx w dniu 26-03-2024 na godz. 11:50 ul. xxxxxxxxxxxxxxxx Warszawa. Prosimy o potwierdzenie wizyty - SMS o treści TAK/NIE. Brak potwierdzenia wizyty do godz. 16:00 dnia dzisiejszego skutkuje jej anulowaniem. Serdecznie zapraszamy.
@Stanislav94: XDDD dzwoń po wróżkę zębuszkę
@Stanislav94: ale janusze. Rozumiem z odpowiednim wyprzedzeniem poinformować o konieczności potwierdzenia na dzień przed wizytą, ale wysyłać smsa i domagać się potwierdzenia w ciągu kilku godzin? Przecież pacjent może być akurat chociażby w pracy bez możliwości skorzystania z prywatnego telefonu.