Aktywne Wpisy
korniku +681
Mirki, czy jest jakieś prawo, ktore mowi o tym, w ilu Spolkach mozna zasiadac na raz?
Pytam, poniewaz od lat sledze wymarly rzadowy program "mieszkanie plus", gdzie kazde nowe osiedle (lacznie z tymi, ktore nie powstaly) to nowa spolka, a w kazdej zasiadaja w zarzadzie podobne osoby.
Jest to moze glupie pytanie, ale sa to nominanci z czasow PiSowskich, i logicznie myslac - trudno aby jedna osoba mogla ogarnac prace w kilkudziesieciu
Pytam, poniewaz od lat sledze wymarly rzadowy program "mieszkanie plus", gdzie kazde nowe osiedle (lacznie z tymi, ktore nie powstaly) to nowa spolka, a w kazdej zasiadaja w zarzadzie podobne osoby.
Jest to moze glupie pytanie, ale sa to nominanci z czasow PiSowskich, i logicznie myslac - trudno aby jedna osoba mogla ogarnac prace w kilkudziesieciu
zbyszko-z-bogdanca +337
pił ktos kiedys?? dostalem w prezencie, jakas wloska wodka czy cos tego typu, wiadomo ze kazdy alkohol jest bardzo dobry a dobry jest tylko denaturat ale chetnie poslucham szerszej opini nim zamienie butelke w pusta
Mi nie smakowało, ale ja jestem zwykły polski ochlej i wolę czystą.
A i masz plusa za powiedzonko :)
Nie pamiętam żeby to winogronami trącało, bimbrem bardziej ;D Ale może @semperfidelis: rozwieje wątpliwości.
Dla mnie to smakowało równie źle jak czerwony Johnny Walker.
Napisz później czy Ci smakował.