#ukraina #pieklokobiet #wojna Witam kochani, zgłaszam się do was z następująca inicjatywą: czy moglibyśmy odjąć sobie trochę od ust i przesłać np jakieś pół naszego rocznego PKB na Ukrainę? Niestety, kobiety przeżywają tam piekło... nowe torebeczki lv, hermes, chanel, musimy im pomóc. Proponuję zacząć od przekazania skromnych 30 mld złotych, tak by mogły się dobrze wyposażyć, co by same nie musiały jako bogata warstwa społeczna dokładać do kosztów wojny w ich kraju xD
Weź przestań płakać tylko podaj paczkomat to wysle ci biedaku trochę ubrań z pepco skoro cała twoja rodzina nieudaczników na widok średnich klasą firm jak BURBERRY sra pod siebie
@Anikosz_SCK: dlugo już w polsce sasha, że tak ładnie radzisz sobie z językiem polskim? Widzę, że od wczoraj fuszka wpadła i spamujesz internet dla Ukrainy XD
@RadzieckiSnajper: clein to mało mnie interesuje - każdy będzie widział, że to p-----a, jak będziesz miał na oddanie Calvin Klein to chętnie przyjmę @Anikosz_SCK xD każdy kto ośmieli się skrytykować nierownosci społeczne na ukrainie podczas wojny jest z Petersburga reeeeel
@Anikosz_SCK: idioto jako polski podatnik jestem jednym z bezpośrednio finansujących wojnę na ukrainie, a jakieś p---y, których partnerzy dorobili się w najbardziej skorumpowanym kraju Europy kupują sobie w tym czasie zupełnie zbędne dobra luksusowe, po czym słyszę nawoływania do zwiększenia wsparcia finansowego Ukrainy xD uważam, że dodatkowych środków na prowadzenie wojny władze ukraińskie powinny szukać w pierwszej kolejności wsrod swoich obywateli, a dopiero potem w innych krajach xD to tak
Serio, wisialoby mi to, gdybym nie był polskim podatnikiem, rozchodzi się tylko o chęć brania naszych pieniędzy, podczas gdy ja widzę duże rezerwy do wykorzystania w ich kraju.
, wisialoby mi to, gdybym nie był polskim podatnikiem
@SbigniewZtonoga: To nie bądź, w czym problem? Statystycznie jest ponad 50% szans że więcej podatku odprowadzam niz ty zarabiasz i jakos mi to nie przeszkadza
Witam kochani, zgłaszam się do was z następująca inicjatywą: czy moglibyśmy odjąć sobie trochę od ust i przesłać np jakieś pół naszego rocznego PKB na Ukrainę? Niestety, kobiety przeżywają tam piekło... nowe torebeczki lv, hermes, chanel, musimy im pomóc. Proponuję zacząć od przekazania skromnych 30 mld złotych, tak by mogły się dobrze wyposażyć, co by same nie musiały jako bogata warstwa społeczna dokładać do kosztów wojny w ich kraju xD
Więcej zdjęć w komentarzu
RUSKA ONUCO!!!!1111
@Anikosz_SCK xD każdy kto ośmieli się skrytykować nierownosci społeczne na ukrainie podczas wojny jest z Petersburga reeeeel
Komentarz usunięty przez moderatora
Bodzie Cię tak bardzo że ktoś ma lepiej od Ciebie? Weź się do pracy, tez będziesz miał
Serio, wisialoby mi to, gdybym nie był polskim podatnikiem, rozchodzi się tylko o chęć brania naszych pieniędzy, podczas gdy ja widzę duże rezerwy do wykorzystania w ich kraju.
@SbigniewZtonoga: To nie bądź, w czym problem? Statystycznie jest ponad 50% szans że więcej podatku odprowadzam niz ty zarabiasz i jakos mi to nie przeszkadza