Wpis z mikrobloga

wczoraj trzeba bylo wyjsc do 12stej ale obowiazki nie pozwolily ( ͡° ʖ̯ ͡°) czerwona bestia musi poczekac na inna pogode
  • Odpowiedz
@WolvvloW: Spokojnie. Idzie sezon i czeka Cię teraz ostra przygoda zwana Małpim Gajem na placu manewrowym :D Jeszcze się najeździsz, że szok :D Tylko jedna kwestia - jak już zaczniesz kurs, nie siadaj na 125. Skup się na opanowaniu docelowej pojemności egzaminacyjnej. Nie da sie trenować placu na 125.
  • Odpowiedz
Nie da sie trenować placu na 125.

@Zielony34: Jak się nie da? Da się tylko trzeba utrzymywać te 8-10km/h inaczej niż jazdą bez gazu. Jak? Tylnym hamulcem. Wszystko się da.
  • Odpowiedz
@veranoo: Ale wiesz, że robi się to z inną prędkością? ( ͡º ͜ʖ͡º) Trenuj sobie i na kiblu 50cm3, tylko jaki to ma związek z maszyną 650cm3? No taki ,że ma dwa koła. Tylko tyle. Miałem 125, mam A i różnica w wykonywaniu zadań egzaminacyjnych jest tak potężna, że lepiej nie siadać na 125 jak zaczynasz pełne A.

Pewnie gdybym słuchał takich opinii, jak twoja, to
  • Odpowiedz
Pewnie gdybym słuchał takich opinii, jak twoja, to zdałbym za czwartym razem, jak ty to zrobiłeś.

@Zielony34: Uuuu... Żeby to miało jakieś znaczenie za którym razem zdasz xD

Jak chcesz sprawdzić swoje umiejętności to możemy się wybrać na tor łódź kozaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
veranoo - >Pewnie gdybym słuchał takich opinii, jak twoja, to zdałbym za czwartym raz...
  • Odpowiedz
Jak chcesz sprawdzić swoje umiejętności to możemy się wybrać na tor łódź kozaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@veranoo: A kto tu mówi o torowaniu? Widać, że Cię zapiekło mocno xD Piszesz bzdury o placu, to wyjaśniam, że różnica w pojemnościach jest, bo robisz to z inną prędkością, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
  • Odpowiedz
@Zielony34: To że nauczyłeś się zdać egzamin za pierwszym razem to nie znaczy że umiesz jeździć. No zapiekło... Zwłaszcza jak słyszę takie #!$%@? ad personam. Tor dopiero weryfikuje umiejętności i uczy. Ale dalej żyj sobie w swoim przekonaniu jak zdałeś za pierwszym razem to jesteś zajebisty... Nie, nie jesteś, ja też nie jestem.
  • Odpowiedz
@Zielony34: Nienawidzę argumentów atakujących kogoś, można dyskutować normalnie, ale Ty wolałeś wbić szpile. Gdy zostaje atakowany to nie pozostaje dłużny. Tyle, obsrałeś zbroje wyzwaniem, no cóż...
  • Odpowiedz
Jakim wyzwaniem?

@Zielony34: No sprawdzeniem swoich umiejętności jazdy motocyklem w bezpiecznych warunkach

Wbiłem szpilę widać BARDZO skutecznie i bardzo się cieszę.

@Zielony34: Nadal nie rozumiesz... Ale to jest Twój problem nie mój. Powodzenia w życiu z takim podejściem, ale nie wróżę większych sukcesów. Nara
  • Odpowiedz