Wpis z mikrobloga

Dlaczego nasze p0lki w ogóle muszą płacić? Dreamdate.pl : jesteś mężczyzną płać 100pln. Jesteś biedną dyskryminowaną Polką: 20zł.

Nie powinno być opłat dla naszych księżniczek za to! Proponuję 120zł na chlopa, albo 150zł i dla witaminki polskiej gratis uber z tego. Łaskawie dojedzie i się z wami przemęczy.

taka promocja

#pieklokobiet #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
pocieszyn - Dlaczego nasze p0lki w ogóle muszą płacić? Dreamdate.pl : jesteś mężczyzn...

źródło: p0lka

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@blargotron: no wg liczby biletów, które im zostały, to nie do końca.
Są miejsca, gdzie zainteresowanie facetów produktem jest dużo mniejsze, a jakoś wtedy takie firmy takiego manewru nie stosują :)).
  • Odpowiedz
  • 0
@TonyMalin: a ja czasem bym chciał, żeby w taki sposób "produktowy" potraktowali facetów. Z chęcią bym poczytał jak się "feministki" oburzyły :). One właśnie najbardziej się oburzają kiedy nie są traktowane przedmiotowo. Tam gdzie jest coś za darmo (kilka punktów przy dotacjach unijnych czy egzaminach/konkursach technicznych) i są traktowane jak istoty nie do końca sprytne, które muszą mieć dodatkowe punkty na starcie za nic, to jest dla nich w porządku.
  • Odpowiedz
  • 0
@blargotron: chociażby kursy tańca. Niedobór facetów to norma. Wiele razy widziałem, że usilnie poszukują mezczyzn w mediach społecznościowych (bo brakuje do grupy), ale nigdy o żadnej promocji.
  • Odpowiedz
  • 0
Mieszkałem w kilku miastach w Polsce. Z reguły z tego co się dowiadywałem to na kursach było tak, ze przyjmowali jak leci (no może poza kursem na pierwszy taniec ;) ), a w trakcie i tak była rotacja między partnerami.
  • Odpowiedz