Wpis z mikrobloga

uszaty pierd ma komornika, -800 zł na koncie i 2000 do zapłacenia za prąd i co robi?
a dobrze je na mieście zasikany przez hinczyka ryż z sałatką za 24 zł xD gdzie wartość tego specjału to 1.50 w porywach na zakręcie wliczając kobre
już w następnym gniocie: agrest czemu nie płacisz mi agrest obiecałeś nie mam pieniędzy agrest tego typu skrybujcie bec

#bonzo #patostreamy
magister-coachingu - uszaty pierd ma komornika, -800 zł na koncie i 2000 do zapłaceni...

źródło: IMG_5722

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@magister-coachingu: 24 zlote za ryz polany sosem slodko kwasnym? to u mnie w chinczyku za 22 daja chyba 5x k----------y + ryz i salatka xD
bonziarze chyba pierwszy raz odkryli ze jak saldo spadnie ponizej zera to dalej mozna placic, dlatego znowu chinczyk, ciekawe co sie stanie jak bank sie upomni o dlug xD
  • Odpowiedz
@magister-coachingu: Ja nie wiem czemu Was to dziwi, nie od dzis wiadomo ze gnik nie kupuje "Byle czego" - wiec tutaj taki zestaw za 24 ziko to i tak sa wyzyny - przypomne ze klasycznym zestawem z benka za sredniego placka i 0.5 pepsi chyba placil cos kolo 50 ziko czy cos takiego - wiec widac ze bieda wjechala na meline xD

A no i ryz i salatke o wiele
  • Odpowiedz
@magister-coachingu: Umysł biedaka. On naprawdę uważa, że przeciętnemu Polakowi imponuje stołowanie się w chińskich barach. Instagramerki wstawiają foty z Dubaju, a najlepszy atat na świecie chwali się ryżem, który i tak mocno nadszarpnie jego budżet domowy.
  • Odpowiedz