W sumie ciekawe jest to że często wystarczy na kogoś spojrzeć i po twarzy można przypuszczać jak fałszywą i zakłamaną osobą jest dany człowiek. No spójrzcie tylko na te mordy na zdjęciu, przecież to aż bije od nich fałszywością. #famemma
@TantnisKrzyzowiaczek: Jak bym miał wszystkich wstawić do zdjęcia to by mi to zajęło dużo dłużej niż 10 minut a nie mam na to czasu ( ͡°͜ʖ͡°) . No ale fakt powinien się tu znaleźć.
@Jamniki2 ostatnio widziałem na Ig jak ciągle ktoś udostępniał żeby wpłacać hajs na dioz, bo mają 150 zł na koncie. A potem zysk netto 4 miliony, tfu na k---y.
@Jamniki2: Z Diozem to już bywają afery jak sam c--j, ale zaślepione Grażynki ich bronią i będą bronić nadal. Tak samo jak z Fundacją Ada z Przemyśla. Możesz debilom do nosa przystawiać dowody na przekręty, a oni wpłacą pieniądze, bo fundacja wstawia zdjęcie smutnego pieska. Oni mają manipulację opanowaną do perfekcji, a ludzie rzadko używają rozumu.
@axelrodi: Nie jestem influencerem, nie jestem osobą publiczną. Więc nie, nie mam obowiązku wstawiania swojej mordy. Oceniam tylko te mordy które same wstawiają do internetu.
#famemma
K---a, ocenianie po mordzie czy ktoś jest fałszywy i zakłamany czy uczciwy xD