Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +30
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

źródło: capsule_616x353
Pobierz@slythepanda: tak wiadomo, tylko need for speed underground 1 na monitorze CRT - wtedy wszystko było lepsze bo było mniej bodźców, byliśmy młodzi, obowiązków było mniej
ja to mam taką obszerną kupkę gier do zagrania że do końca życia by mogła nie wyjść już żadna gra a był miał co robić
polecam na ps5 spider man 2 nawet jak nie lubisz tego superbohatera
@WaniliowaCola a właśnie zastanawiałem się czy takie coś wypali, mam już samochody na każdy poziom wyścigu więc to dobra wiadomość że można skipnąć bezsensowny grind
- Alan Wake 2 oraz FrostPunk2 na PC - pierwsza to mroczna opowieść detektywistyczna z "dziwactwami" jak w Twin Peaks druga to strategia z piękną grafią i również z gameplayowym "twistem"
- na ps5 Resident Evil 4 i Final Fantasy VII rebirth jako gry znane i lubiane w nowej nowoczesnej szacie - czekam na Stellarblade bo będzie to japoński odlot w stylu DMC z mega