Aktywne Wpisy
yourgrandma +117
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki po francusku. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
KILKA WAŻNYCH KWESTII:
-muzyka nie musi być od artysty francuskiego, może być np. belgijski, ważne, żeby utwór był w języku francuskim lub jego dialekcie
-muzyka może zawierać tekst w innym języku, ale nie może zajmować on więcej niż 50% całości tekstu
Następną kategorią plebiscytu są piosenki po francusku. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
KILKA WAŻNYCH KWESTII:
-muzyka nie musi być od artysty francuskiego, może być np. belgijski, ważne, żeby utwór był w języku francuskim lub jego dialekcie
-muzyka może zawierać tekst w innym języku, ale nie może zajmować on więcej niż 50% całości tekstu
The_Earl +191
Nowiutka elewacja wyremontowanej kamienicy (przy ul. Ks. Witolda) pobazgrana sprayem przez jakiegoś bezmózga.
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
Cześć.
Postaram się napisać krótko. Z góry bardzo dziękuję za każdą pomoc, i proszę... Sprawa jest dla mnie poważna - proszę bez złośliwych komentarzy.
Mam brata, który cały spadek po naszych rodzicach wziął dla siebie. Tata nie żyje jednak mama niedawno trafiła do szpitala i jest w ciężkim stanie. Nie funkcjonuje sama. Ze względu na tą sytuację mama potrzebuje stałej specjalistycznej opieki. Brat nie jest skory do pomocy, pomimo dużego spadku, który pokryłby wszystkie koszty nie chce wziąć ani trochę odpowiedzialności i chce zrzucić odpowiedzialność tylko i wyłącznie na mnie - brat zawsze wolał brać aniżeli dawać oraz zawsze był dla mamy "oczkiem w głowie". Mam rodzinę na utrzymaniu oraz kredyt więc ciężko byłoby mi to wszystko związane z mamą załatwić - po prostu nie dałbym rady.
W związku z sytuacją czy są jakieś kwestie prawne lub cokolwiek, które rozwiązały by ta sytuację? Chciałbym się najpierw zorientować zanim podejmę jakieś kroki.
Dziękuję.
#rodzina #spor #pytaniedoeksperta #prawo #wykopradzi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mkorsov do mamy nic nie dociera, ciężko jest z nią się porozumieć.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·