Wpis z mikrobloga

Też odnosicie wrażenie, że #kanalzero coraz nudniejszy jest? Mi się nawet już poranki z nimi znudziły, a to dopiero miesiąc tego kanału.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziuta052: Tzw. telewizja śniadaniowa to przecież zawsze było g---o. U nich jest o tyle dobrze że są w miarę na bieżąco z memami z netu w porównaniu z normalną tv
  • Odpowiedz
@ziuta052: ogólnie programy i gości mają ciekawych. Natomiast poranek, to jest totalna porażka. Gadanie o dupie marynie bez ładu i składu. Nic sensownego, tylko to co nawinie się na język. Dla mnie porażka. Rownie dobrze można odpalić patologiczna galę fame mma i oglądać tam program hejt room. Dosłownie to samo. Siedzą I gadają o dupie marynie.
  • Odpowiedz
@ziuta052: Jak dla mnie to, co było ciekawe, dalej jest ciekawe, a to, co od początku było słabe, jest słabe. Myślę, że jest jeszcze duży potencjał, jeśliby zrealizowali te wszystkie pomysły, o których była mowa. Niestety to jest głównie biznes. Te wszystkie teksty o ambicjach, żeby stworzyć miejsce w internecie, gdzie coś tam blablabla to pic na wodę, więc nawet jak wprowadzą do ramówki jakieś wartościowe formaty (np. o psychologii),
  • Odpowiedz