Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy według was para #programista15k i nauczycielka5k mogłaby w przyszłości stworzyć rodzinę 2+2 i żyć na w miarę fajnym poziomie? Zakładając, że rodzina trochę pomoże z budową domu 25 km od miasta top 5 (ja zdalka/hybryda, nauczycielka może poza miastem pracować).
Co rozumiem przez fajny poziom - żadne luksusy i #nieruchomosci na wynajem, ale życie, gdzie nie muszę się martwić o kasę, stać nas na jakieś sensowne auto i wakacje za granicą raz do roku, a ja sam mogę trochę inwestować na emeryturę czy przyszłość dzieci.
IMO to osiągalne, choć trochę mnie martwi sytuacja w branży no i koszty wszystkiego.
Czy według was para #programista15k i nauczycielka5k mogłaby w przyszłości stworzyć rodzinę 2+2 i żyć na w miarę fajnym poziomie? Zakładając, że rodzina trochę pomoże z budową domu 25 km od miasta top 5 (ja zdalka/hybryda, nauczycielka może poza miastem pracować).
Co rozumiem przez fajny poziom - żadne luksusy i #nieruchomosci na wynajem, ale życie, gdzie nie muszę się martwić o kasę, stać nas na jakieś sensowne auto i wakacje za granicą raz do roku, a ja sam mogę trochę inwestować na emeryturę czy przyszłość dzieci.
IMO to osiągalne, choć trochę mnie martwi sytuacja w branży no i koszty wszystkiego.
NoMoreTearsJustSmile +965
Który mirek właśnie zadzwonił do #radio357 i pozdrowił cały tag #nieruchomosci z Wykopu? XDDDDDDDDDDDDDDD
@mickpl to Ty? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #357
@mickpl to Ty? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #357
Ale po obejrzeniu gniota uszatego nieroba, chcę to skomentować.
Dwie lewe ręce do tego leń i pasożyt. To czyni z uszatego pigmeja kogoś poniżej poziomu człowieka.
On nie ma czasu dla siebie… na streamy… japi**le kua… lepiej siedzieć na piź*e i czekać aż uda mu się wyłudzić pieniądze.
Ten obszczymur z niczego nie widzi lekcji. Życie go kopie po gulce, pluje mu w ryj a on udaje że to deszcz pada.
Nie wiem jakich słów użyć w sumie aby opisać jaką pogardę czuję do tego ogórka.
Inni ludzie nie marudzą. Mają cele, marzenia. Może nie zarabiają dużo. Ale nie to się liczy w życiu najbardziej. Potrafią się utrzymać i korzystać z życia.
Ja sam osobiście pracuje od 8 do 16 na dość prestiżowym stanowisku aby zaraz po pracy przebrać się w ciuchy robocze i naprawiać samochody. Żeby Moje dziecko i kobieta miały jak najlepsze życie. Ich uśmiechy to dla Mnie najlepsza motywacja.
A uszaty kurdupel jest zamknięty w swoim „świecie” gdzie każdy jest najgorszy, on najlepszy. I wszytko mu się należy.
Uważam, że trzeba go usunąć z internetu. W sumie pomysłu na to nie mam, ale mam nadzieję że przyjdzie taki dzień kiedy będzie miał zakaz publikacji swojej zakazanej mordy.
Jeszcze jakby te swoje błędy widział, przyznał się, próbował coś z tym zrobić. Trochę skruchy. To człowiek może lekko inaczej by na niego patrzył.
Ale niestety nigdy i nikt nie udowodni uszatemu bydlakowi, że jest dołem.
Tak mi dopomóż Wykop i wszystkie popier**e
#bonzo
Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja