@GrubyGracz: trochę keczupu, sosu sojowego i bbq, kolki, kilka kropel soku z cytryny, odrobina miodu. Gotujesz na małym ogniu przez chwilę, do powstania gęstego sosiku
@Itslilianka: w wysokim garnku, ale nie leję jakoś dużo oleju, smażę z dwóch stron, najważniejsze to dobrze rozgrzać tłuszcz, wtedy wychodzi super chrupka panierka i nieprzesiąknięta olejem
@Itslilianka: 3-4 minuty z każdej strony, na średnim ogniu - wychodzi chrupiący z zewnątrz, a soczysty w środku kotlet. Wolę wytrybowane, więc już przed panierowaniem separuję je od kości:)
@Squirell_ dobra. Może zrobię. A raczej prawie na pewno w poniedziałek xd a krewetki też mogę w Pablo usmażyć? Czy tempura? Borze czemu Cię pytam, pewnie nie wiesz
#gotujzwykopem