Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Czy powszechna fikcyjna działalność gospodarcza (a.k.a. B2B) wpływa negatywnie na rynek pracy IT?
- Tak 31.4% (306)
- Nie 50.3% (489)
- Nie mam zdania 18.3% (178)
● YouTube / Odysee ▶ Filip w Azji | WITAM, WITAM! UMYŁEM SIĘ I TAK DALEJ…
● YouTube / Odysee ▶ Filip w Azji | POMAGAM BIEDNEMU KHMERSKIEMU CHŁOPCU, A TEN UGRYZŁ MNIE
⭐️ Dzisiejsze KamboShoty#SHORTS na YouTube i Odysee:
● YouTube / Odysee ▶ Autostopem Na Koniec Świata | 🇰🇭 ALE WARIAT! MISZA & PIES SZARIK PROWADZĄ WSPÓLNIE MOTOR
⭐️ kanał KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów dotyczących kambodżańskiego uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko;
⭐️ jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o kambodżańskim uniwersum to polecam do przeczytania szybki przewodnik na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
⭐️ KamboShoty znajdziesz na YouTube oraz na Odysee:
● KamboShoty ▶ główny kanał z większością shotów;
● KamboShoty #SHORTS ▶ kanał z pionowymi filmami, tak zwanymi shorts;
● KamboShoty PRZEWODNIK ▶ kanał z filmami z serii PRZEWODNIK opowiadającymi o postaciach i wydarzeniach z kambodżańskiego uniwersum;
● KamboShoty LIVE ▶ archiwum transmisji na żywo zebrane z różnych kanałów na Odysee i nie tylko;
● KamboShoty MUSIC ▶ kanał z muzyką;
● KamboShoty DAILY ▶ archiwum starych materiałów dla patronów Miszy, które kiedyś wyciekły do Internetu.
⭐️ Listę wszystkich powiązanych z KamboShotami stron znajdziesz tutaj;
⭐️ jeśli jesteś zainteresowany założeniem konta na Odysee, możesz wspomóc KamboShoty korzystając z tego linka ▶ https://odysee.com/$/invite/@KamboShoty:a
▶ #kamboshoty ◀ | #filipwazji #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #anks #autostopemnakoniecswiata #pater #michalpater