Aktywne Wpisy

koala667 +338
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
źródło: GM1TdxTWAAAyvKy
Pobierz
4mmc-enjoyer +8
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k

źródło: IMG_2537
PobierzTeraz: kółka w górach
Nie pamietam czy tutaj o tym mowila, sle ogólnie polecam Sabine.
@Pethaf: aby zająć najmniejsze organizmy wszechświata. Wiesz, to tak na prawdę jest największe miasteczko wszechświata dla mikrokosmitów.
Ale po co mikrokosmitom taki roller coaster? Aby z nudów nie zaczęły się łączyć ze sobą tak, że powstałby największy mutant #!$%@?, który zniszczyłby ludzkość.
@Pethaf: a dlaczego mam tu konto? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kupamilosci: bo to tradycja, że zderzacze hadronów robi się w Szwajcarii
@Kupamilosci: i tak to robią pod ziemią więc #!$%@? z tymi górami xD
@KochanekAdmina: tylko, że pewnie pod tamtą ziemią są głównie kamienie w których "nieco trudniej" się kopie.
@Pethaf: żeby poznać naturę wszechświata.
Podczas zderzeń cząstek wytwarzają się nowe. Im większy zderzacz, tym większa energia i warunki bliższe tym jakie panowały podczas Wielkiego Wybuchu, a tym samym większa szansa na poznanie nowych cząstek.
Aktualnie bodaj liczymy na to, że uda nam się poznać czym jest ciemna materia.
Może się to wszystko wydawać marnotrawieniem pieniędzy, ale postęp ma swoją cenę, a bez