Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Za tydzień już odbiór pojazdu więc zadecydujcie jakie blachy mają znaleźć się na pojeździe lub podajcie swoje pomysły
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
źródło: -xJ86QxC
PobierzBlachy
- B0 KNAGA 76.6% (36)
- B2 XDDDD 23.4% (11)

źródło: 8634219
Pobierz@Pas-ze-mna-owce: to tak nie działa jeśli ktoś nie chcę wierzyć w tego okrutnego Boga to nie znaczy że chcą być torturować na wieki wieków
@MazurskiSmak: Tak, ale tylko jeżeli do bycia dobrym człowiekiem konieczne jest trwanie w katolickiej wierze.
@NihilistycznyFemboy: ja rozumiem, że katechetki potrafią pieprzyć od rzeczy, ale nie skłoniła cie ciekawość, żeby zweryfikować jak naprawdę jest w kościele katolickim?
2. Jesli w świecie tego mema trafił do nieba - to tak, żałował szczerze. To oczywiste.
3. Tak, bardzo fajnie.
@vrim W pełni się z Tobą zgadzam, ewentualnie dodałbym, że to fsamo "bycie dobrym człowiekiem" mogloby starczyć w sytuacji ludzi co nigdy nie poznali Chrystusa (obecnie jakies plemiona
@Pas-ze-mna-owce: Nie to tak nie działa poza tym według Biblii żeby wierzyć w Boga potrzebujesz łaski wiary czyli innymi słowy sam Bóg musi chcieć żebyś wierzył abyś miał możliwość w ogóle pójścia do nieba
Poza tym wolna wola trochę nie działa jeśli zakładamy że Bóg jest wszechmogący i wszechwiedzący oraz że stworzył
@L0vingmeiswaste: Biblia nakazuje wierzenie w prawdziwy odłam a nie wiemy który z nich taki jest
Komentarz usunięty przez autora
2. co xd
prawdą jest ze nie kazdy chrzescijanim pojdzie do nieba,
Not everyone who says to me, ‘Lord, Lord,’ will enter the kingdom of heaven, but the one who does the will of my Father who is in heaven. On that day many will say to me, ‘Lord, Lord, did we not prophesy
@L0vingmeiswaste: w dziejach apostolskich jest podkreslane ze to wazne jaką wersje religii wyznajesz