Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
-Konfederacja próbuje uniknąć wojny za wszelką cenę. A w razie wojny i tak będą bronić Wielkiej Polski.
-fajnopolactwo specjalnie dąży do wojny. A w razie wojny i tak tchórze zdezerterują.
Ale dalej prowadźcie tę pro ukraińską propagandę, nikt wam nie broni, jest wolność słowa mimo wszystko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #bekazlewactwa #ukraina #konfederacja
Konfa chce wygranej kacapow. Myślisz, że kto jest następny w kolejce po państwach bałtyckich?
@okurczaki: Tutaj zgoda. Zwłaszcza za cenę dobrowolnego oddania się Rosji. Po co w ogóle sie bronić, skoro może to kosztować wysiłek, pieniądze i oczywiście krew?
@okurczaki:
Czy Polska jest na wojnie z Rosją? Nie. Ale za to Rosja jest na wojnie z Polską. Trzeba być mocno ograniczonym by tego nie
@okurczaki: ale taguj #heheszki
Aż śmiechłem na głos. Masz plusika i dawaj więcej takich xD
@okurczaki: W razie wojny to Konfederacja i jej elektorat pierwsi pójdą układać się z ruskimi i będą sabotować działania naszego wojska. Fakt, nie opinia.
@okurczaki: nawet za cenę otrzymywania rubli
ta sama konfa oczywiście chce wyjscia z UE i NATO
@okurczaki: dlatego do ruskich najeźdźców ani słowem się nie odezwą XD