Aktywne Wpisy
co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
Nie macie argumentów
@FCSTULEJ:
Parsknąłem śmiechem, ale podłapie 'ten low quality bait'
To co definiuje męskiego mężczyznę?
BucAntek gdyby był ostatnim facetem na świecie i od Nas dwoje zależałoby czy społeczeństwo przetrwa, to sorry - nie przetrwałoby. Dwumetrowym kijem przez szmatę bym nawet nie szturchnęła.
Jak dla mnie typ jest burakiem, ale nie wynika to ze zlosliwoscI - on po prostu…nie ma zasobów, aby przeanalizować myśl zanim powie ją na głos