Aktywne Wpisy
Stalionnn +111
Blondynka34 +33
#nocnazmiana #slask #rozowypasek
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Proszę o poradę bo nie wiem co robić. Ja dochód średnio 7000netto partnerka szukająca pracy na etat. Mam dwie opcje czekać do tego nowego programu kredytowego ale ryzykować zwiększenie cen nieruchomości lub wziąć teraz zwykłą hipotekę płacąc sporą ratę ale kupić nieruchomość po aktualnej cenie. Pierwsza opcja to mieszkanie 54m w mieście za 400 tys a druga bliźniak pod miastem 18km do pracy za 450tys na pompę ciepła za dodatkowo 30 tys. Oszczędności mam ok. 50 tys wiek 27 lat. Proszę o wsparcie. #nieruchomosci #kredythipoteczny
stanowisz źródło dochodu dla dwóch osób. Kwstia czy dostaniesz kredyt mając
Komentarz usunięty przez autora
Niestety zarabiasz naprawdę przyzwoicie, ale Polska to dziwny kraj
Sytuacja się pewnie poprawi jak partnerka pójdzie do pracy.
Weź pod uwagę że to rada jakiegoś "typa z internetu" tak naprawdę musisz sam podjąć decyzję.