Aktywne Wpisy

skrytek +1285
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
wezsepigulke +838
Edyta Pazura jeździ samochodem typu "wypas", a takim nie tylko można legalnie jeździć gdzie się chce, w tym po chodnikach i trawnikach, ale nawet zabijać ludzi w trumnach na kółkach. Ryzykuje się co najwyżej dozorem elektronicznym. No czego nie rozumiecie?
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
źródło: 69341623d0e46-b3cbecb44c37
Pobierz

Ciekawe kiedy ten rewolucyjny projekt się w-----e.
Trzeba Krzysiowi przyznać że jest mistrzem manipulacji, bo im więcej czasu mija tym bardziej mi wychodzi że rozpad to wina ego ale ksysia. Jasne że #borek to buc który do live na internetach się nie nadaje i pieprzy swoje wzniosłe kocopoły które jarają chyba tylko jego. Tylko że zdaje się że był taki od początku.
A Stanowski...
1. Gada że smokowski ma tylko słabe pomysły. No to nwm jak nazwać pomysły typu by program o technologii prowadziła ładna pani o charyzmie ivony. Albo to otwarcie z nudzkim.
2. No właśnie - nudzki. Niby miał być pierwotnie założycielem potem załapał się na stypę w kanale sportowym. Zero charyzmy, groteskowy gość, ale stano go pcha.
3. Mazurek, który elokwencję pokazał przy rozmowie o rewolucji w Rosji. Ale przede wszystkim jest nudny jak poprzedni choć bardziej chamski. Jak widziałem rozmowę z mentzenem i porównałem z hejt parkiem ze stanowskim - niebo a ziemia.
4. Interaktywność. Hejt parki stały telefonami, zwykle głupimi ale jednak. No to 90 proc. kontentu nagrywana wcześniej. Bo by do #wolski ktoś zadzwonił spytać o pobór. Szybko to spadnie bo gadające głowy na dłuższą metę nie dają ogromnych wyświetleń. BTW hejt park z wolskim zwłaszcza w prime ale i teraz dałby tyle hajsu co 10 odcisków jego wypocin ale kurczak mały chyba boi się pewnych pytań
5. Ogromne ego i wiara w wyznawców. On chyba po awanti z #janoszek (trzeba przyznać zajebiscie zrobiony pierwszy materiał) uwierzył że ludzie obejrzą wszystko jeśli na tt napisze że zajebiste. Ale do wyborów trochę jest, Mariusze się znudzą jak nie będzie repry czy potencjalne dymy jak z memcenem weźmie siwy zamulacz.
Także czarno to widzę, będzie zjazd jak u kanalsportowy choć na spadającej gwieździe trochę na pewno jeszcze zarobi ale to jest 10 proc. potencjału tego co zapowiadał. Wygrała lojalność wobec szemranych kolegów która też mogła być kością niezgody.
A przyszłość to są strimy. Tam jest autentyczność, czysta rozrywka, nie ma cenzury i nie musisz skipować n--------h wieśków.
No i na marginesie, szkoda że przez odejście Stanowskiego a raczej cała inbę