Aktywne Wpisy
zimno_mi +191
#csiwykop #zbiorkapieniedzy #afera #policja
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
Nobody32 +458
Wipler po raz kolejny pokazał, że Konfa to przystawka PiSu. Mentzen gadał, że po wyborach ktoś straci wiarygodność, jak Konfa wejdzie w koalicję z PiSem. Gdyby miał trochę honoru to by się podał do dymisji z szefa partii bo chyba się go za bardzo nie słuchają w tej partii. Wygląda na to, że Wipler przejmuje władzę.
Beka z Was kuce że się daliście zrobić w jajo.
#bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazpodludzi #sejm #polska #
Beka z Was kuce że się daliście zrobić w jajo.
#bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazpodludzi #sejm #polska #
Ten wpływ PiSu na Unię jest przesadzony. Oni tam niewiele mogli, co pokazała reakcja rzecznika KE na ostatnie słowa Wojciechowskiego.
@Keris: W parlamencie Europejskim rządzi Europejska Partia Ludowa, Szefem tejże był do 2022 roku nie kto inny jak pan Donald Tusk. Wcześniej przez pięć lat był przewodniczącym Rady Europejskiej.
Gdyby tylko mógł coś zrobić... :P