Wpis z mikrobloga

@nijaki: nie wiem, ja często jak znajdę kamień tam gdzie nie powinno go być to rzucam go tam gdzie powinien być ale to nie prowokacja. Może za to być prowokacją gdy grupa podstawionych solidaruchów lub policjantów rzuca w kogoś. Kwestią są okoliczności - należało by je poznać. A co?
  • Odpowiedz
przecież to pisałem w tonie sarkastycznym,

@Polacco00: no nie wiem kiedy głupi żartuje.

to wszystko się wczoraj działo i są nagrania to potwierdzające.

@Polacco00: serio? To potrafisz tych policjantów po cywilnemu udowodnić nagraniem, tak? ;)
  • Odpowiedz
@Polacco00:

Na tym nagraniu 3 różnych policjantów rzuca czymś w tłum :) Tzn. ten screen to nie ma wątpliwości, że rzuca kostką brukową, natomiast dwóch kolejnych CZYMŚ rzuca.

Ale wykop tego nie widzi ;) Ciekawe czemu teraz brakuje tej dociekliwości :D
  • Odpowiedz
tak, tak, na razie to nie potrafiłeś wskazać jednej prowokacji którą zarzucasz policji a już wiesz jaki będzie marsz 11 listopada ;)

@aarahon: podpalenie budki pod rosyjską ambasadą.
  • Odpowiedz
nie wiem, ja często jak znajdę kamień tam gdzie nie powinno go być to rzucam go tam gdzie powinien być ale to nie prowokacja. Może za to być prowokacją gdy grupa podstawionych solidaruchów lub policjantów rzuca w kogoś. Kwestią są okoliczności - należało by je poznać. A co?

@aarahon: ty jesteś po prostu głupi.
  • Odpowiedz
podpalenie budki pod rosyjską ambasadą.

@Zeudos: wczoraj podpalono budkę pod ruską ambasadą?

ty jesteś po prostu głupi.

@Zeudos: a ty potrafisz tylko obrażać zamiast skupić się na faktach...
  • Odpowiedz
ja często jak znajdę kamień tam gdzie nie powinno go być to rzucam go tam gdzie powinien być

@aarahon: piszesz takie bzdury i pewnie gratulujesz sobie ciętej riposty xD
Masz już tak otępiały od nienawiści mozg, że nie widzisz idiotyzmow, które wypisujesz.
  • Odpowiedz