Aktywne Wpisy
wieszjo +12
Wykopki które znowu nabierają się na Natana bo trochę pokrzyczał żeby pokrzyczeć, nie jesteście jednak zbyt wymagającym audytorium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
Znowu pokochałeś Natana?
- Tak znowu go pokochałem 22.2% (38)
- Cały czas go kochałem 35.1% (60)
- Nie, już mi się przejadł i się nie nabiorę 2 raz 22.2% (38)
- Nigdy go nie kochałem, tfu. 20.5% (35)
czornyj_bumer +122
Pasażerka BMW gubi coś po otwarciu drzwi na skrzyżowaniu. Postanawiam pomóc jej odzyskać zgubę.
#patologiazewsi
#patologiazewsi
Niedługo na ulicach, w pracy, w domach będą kontrolować kto co wypowiedział, uważa. Bo kogoś to zapiecze. W dziwnym kierunku zmierzamy.
#przegryw #bekazlewactwa #seriale #cenzura
Ciekawe czy w nowej wersji ten wątek będzie pominięty. A jeszcze ciekawsze jest że aktor grający Anglika, był homoseksualistą.
@Zoyav: Moderacja zawsze w formie, upośledzenie uśmiechnięta niczym te tancerki
@ZacharJasz92: albo z nami, albo przeciw nam
@In-Cel: już jest, ta trzecia droga... wyszło gorzej, niż mogło być
Kiedyś lubiałem pisać opisy do filmów i dodawać, gdy jakiś nie miał jeszcze. Mam sporo opisów dodanych. Jednak w pewnym czasie, zaczęli mi odrzucać moje rzeczy, bez wyraźnych powodów.
Teraz mam tam konto tylko by ocenić film, lub sprawdzić czy coś już widziałem wcześniej. Ewentualnie skorygować ocenę po latach...
Szkoda że filmweb jest przesiąkniety tymi fanatycznymi ideologami. Najbardziej to widać w ocenach ich "krytyków". Każdy film z chrześcijańskim podtekstem lub prawicowym, jeśli tak to w ogóle można nazwać jest zaniżany. A Zielona Granica w
@AndrzejBabinicz: pierwszy raz tam spotkałem się z czymś takim, myślałem że to miejsce mija cenzura
Wara od zdrowej firmy wolnorynkowej. Prywatna platforma, to mają prawo usuwać komentarze jak im się tylko podoba.
Patrzcie no jaki niby zwolennik wolnego rynku, a jednocześnie chce zabraniać swobody prowadzenia biznesu.
Mówił że tam jest scena co ktoś musiał wybrać z iluś samurajów jednego a jak wybrał to tych niewybranych kazali zabić.
Komentarz usunięty przez moderatora