Aktywne Wpisy
drivent +18
mateuszmozol +1
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
#heheszki
#pieklokobiet
ja zalajkowałem jedną parkę na reddit, gdzie kręcą filmiki. Babka jest taka gruba, że jestem jak ten spiderman z mema - nie mogę jakby oderwać wzroku jakby z podziwu ulania się tak mocno i to, że ma różnych partnerów seksualnych, którzy jakimś cudem powstrzymują swój grymas. Tzn. ja rozumiem wszystko, lubię naturalność i to pokazuje też amatorskość -sam jestem ulany, ale kurde nie aż
Za to lekko tłuściutkie względnej(vibe jak nauczycielka która ma trochę tłuszczyku ale chodzi gorach na wycieczce z uczniami) dyma się całkiem przyjemnie. Inny rodzaje podniecenia niż szczupła 18 latka ale i tak bardzo satyfakcjonujace