Aktywne Wpisy
atrax15 +93
GlenGlen12 +19
Obsesyjne dbam o swoje ciało, prowadzę się lepiej niż francuski piesek...
-0 alkoholu
-0 papierosów, dymu tytoniowego
-praca biurowa na 10:00, do której zawsze się wysypiam, kładę się przed północą
-Siłownia, cardio 3-4 tygodniowo
-Nie jem żadnej paszy w postaci mięsa z biedronki ani innego wysokoprzetworzono syfu
-Myję zęby 3 razy dziennie wysokiej jakości pastą do zębów i szczoteczką soniczną.
Dzięki temu w wieku 26 lat ludzie pytają się mnie o dowód
-0 alkoholu
-0 papierosów, dymu tytoniowego
-praca biurowa na 10:00, do której zawsze się wysypiam, kładę się przed północą
-Siłownia, cardio 3-4 tygodniowo
-Nie jem żadnej paszy w postaci mięsa z biedronki ani innego wysokoprzetworzono syfu
-Myję zęby 3 razy dziennie wysokiej jakości pastą do zębów i szczoteczką soniczną.
Dzięki temu w wieku 26 lat ludzie pytają się mnie o dowód
Tak realnie to czeka go bezdomność i grzebanie w koszu na pełen etap. Mogą, go oczywiście wysłać, do ośrodka otwartego na leczenie, albo nawet do brata Alberta, ale podejrzewam, że szybko stamtąd wyleci, bo warunek tam jest jeden: musisz być trzeźwy, a pozbawiony publikacji Tajger rozpije się w ciągu kilku dni. Już teraz dzwoniąc z płaczem do Bobiego, płakał pijany.
Prawdopodobnie jesteśmy świadkami upadku Uniwersum. Myślę, że do końca tego roku, a może i do wakacji, będzie już po jego a'la karierze. Róbcie skriny, nieskriny
W pełni na to zasłużyłeś Uszatku, za całe zło jakie wyrządzałeś wszystkim na około całe swoje parszywe i podłe życie. Teściowa w niebiesiech, aż tańczy i klaszcze widząc co się dzieje i dziać będzie uszaty "milionerze", przygłupie, który poświęcił swoją córkę, za 13 osób, które go ogląda na strymach, łącznie z tymi Kanaliami z Belgii
Wypełniło się.
Amen
#bonzo #patostreamy #takaprawda #bekazpodludzi