Wpis z mikrobloga

Ależ tam musi być atmosferka na melinie... Tam naprawdę jest gorąco i gotuje się pod tymi odrażającymi dupami. Po pierwsze primo, w takich sytuacjach jako pierwszy powiadomiony jest MOPS, Dom Dziecka Amelki ( lub organ sprwujący nad nią pieczę), Kuratorka, służby i wszyscy, którzy od lat przyglądają się sprawom Patologicznych Bydlaków z Mineralnej 3 UC. Do tego powiadomione na pewno zostały rodziny Kołdry i Uszatka (bliskie i dalsze), bo pewnie jest adnotacja w papierach, kogo powiadomić w razie sytuacji kryzysowych, ze względu na pośledzenie obu Pawianów. Zjechali, ich od góry do dołu, bo przecież publicznie publikują oba głąby, swoje ułomne życie w internecie. Obie rodziny pewnie mają ich gdzieś i kątem oka puszczają odrażające treści wypuszczane w świat. Jednak powiadomione odpaliły kilka filmów z brzegu, gdzie Pijany Tajger robi z siebie debila. Podejrzewam, że Kołdra też dostała Szału i berserkowała po melinie, obrzucając Małżonka stekiem wyzwisk. Uwierzcie mi to, tam na melinie jest NIE-MI-ŁO. Podejrzewam, że siedzieć, to Uszatek nie pójdzie, ale dowalą mu zakaz publikacji w nintenecie ( co jest dla niego największą karą), Kołdra go już ostatecznie pogoni z domu. Dostanie karę finansową na rzecz Bobiego ichce, czy nie chce, będzie to ściągane z jego konta.
Tak realnie to czeka go bezdomność i grzebanie w koszu na pełen etap. Mogą, go oczywiście wysłać, do ośrodka otwartego na leczenie, albo nawet do brata Alberta, ale podejrzewam, że szybko stamtąd wyleci, bo warunek tam jest jeden: musisz być trzeźwy, a pozbawiony publikacji Tajger rozpije się w ciągu kilku dni. Już teraz dzwoniąc z płaczem do Bobiego, płakał pijany.
Prawdopodobnie jesteśmy świadkami upadku Uniwersum. Myślę, że do końca tego roku, a może i do wakacji, będzie już po jego a'la karierze. Róbcie skriny, nieskriny
W pełni na to zasłużyłeś Uszatku, za całe zło jakie wyrządzałeś wszystkim na około całe swoje parszywe i podłe życie. Teściowa w niebiesiech, aż tańczy i klaszcze widząc co się dzieje i dziać będzie uszaty "milionerze", przygłupie, który poświęcił swoją córkę, za 13 osób, które go ogląda na strymach, łącznie z tymi Kanaliami z Belgii
Wypełniło się.
Amen
#bonzo #patostreamy #takaprawda #bekazpodludzi
g0blacK - Ależ tam musi być atmosferka na melinie... Tam naprawdę jest gorąco i gotuj...

źródło: Ogurat

Pobierz
  • 2