#pracait nie mam pomysłu co robić Pracowałem dwa lata jako junior Java Od minimalnej do 6k na rękę
Później 6msc szukałem pracy Zwolnienia były. Szef mnie chwalił. Wrócił z urlopu i dał wypowiedzenie...
Dosyć ciężko było znaleźć kolejną robotę Aktualnie mam6.5 k na reke Od kweotnia mają mi dać 7.3 na rękę uop
Nienwiem co robić Szukać czegoś czy zostać? W sumie ciężko o pracę a lledwo co wyszedłem z bezrobocia Fullstack java Praca tylko zdalna Skończyłem inz
Obie pracę w korpo Nie wiem też ile wołać na nowym stanowisku. rozmawiałem z liderem zespołu to mówił że 15 proc podwyżki co 2 lata a tak to nic nie dają. Więc i tak za jakiś czas muszę czegoś szukać
@nad__czlowiek: dobrze, niech i sobie będzie ten cudaśny "Copilot Enterpaice". Czy widzimy masę zwolnień od 25 lutego? Nie. Ty masz swoją perspektywę, ja mam swoją. Moja jest podparta rozmową z prezesem software house'u gdzie pracuję
Pracowałem dwa lata jako junior Java
Od minimalnej do 6k na rękę
Później 6msc szukałem pracy
Zwolnienia były. Szef mnie chwalił. Wrócił z urlopu i dał wypowiedzenie...
Dosyć ciężko było znaleźć kolejną robotę
Aktualnie mam6.5 k na reke
Od kweotnia mają mi dać 7.3 na rękę uop
Nienwiem co robić
Szukać czegoś czy zostać? W sumie ciężko o pracę a lledwo co wyszedłem z bezrobocia
Fullstack java
Praca tylko zdalna
Skończyłem inz
Obie pracę w korpo
Nie wiem też ile wołać na nowym stanowisku.
rozmawiałem z liderem zespołu to mówił że 15 proc podwyżki co 2 lata a tak to nic nie dają. Więc i tak za jakiś czas muszę czegoś szukać
#programowanie #programista15k #it