Wpis z mikrobloga

• 0
@LisyBorsukiKunyJenotyWilkiRysie słuchaj...przed tymi wersjami działało wszystko elegancko ,nawet kręciłem kartę .po prostu AMD z-----o ,bo nie tylko mi wyskakuje driver timeout czyli nagłe wszystkim się z-----o karty ? ( ͡º ͜ʖ͡º) Na testach wydajnościowych wszystko gra i buczy
  • Odpowiedz
@lukasz5801: jakim wszystkim? przecież gdyby to był jakiś większy problem to byłaby inba jak wtedy gdy jeden serwis w niemczech puścił plotę, że nowy sterownik uszkodził karty (w rzeczywistości, karty były pokoparkowe, sprzedawane lokalnie, szybko się p--------y i trafiły do jednego większego serwisu).

ale załóżmy że faktycznie nowe sterowniki są mniej stabilne dla twojej karty (nawet nie wspomniałeś jakiej), to roll back powinien załatwić sprawę.
  • Odpowiedz
@lukasz5801: dzięki za linka.
u la la, nie wygląda to dobrze. typ tam pisze o 7900GRE, który mi wygląda jak kupa na chiński rynek, ale jeśli tak się dzieje z twoim xtx, to faktycznie lipa.

twoja karta stara nie jest, więc ciężko o zużycie materiału. zakladam, że ją podparłeś i nie masz tzw gpu sag, bo to lubi pamięci odrywać.

no to w ramach weryfikacji tezy, pamiętasz jaka była ostatnia wersja na której
LisyBorsukiKunyJenotyWilkiRysie - @lukasz5801: dzięki za linka.
u la la, nie wygląda ...

źródło: amd backupy

Pobierz
  • Odpowiedz