Aktywne Wpisy
kopilop +22
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania

Howea +97
Jak wygrał Nawrocki to wkurzona zaczęłam szukać nieruchomości w krajach śródziemnomorskich i zobaczyłam, że jakbym sprzedała to co mam w Polsce to mogłabym sobie kupić dom nad morzem w Chorwacji i teraz ta myśl nie daje mi spokoju. Przecież to byłoby takie piękne. Życia by mi nie starczyło, żeby eksplorować te wszystkie wyspy i to co tam jest. Boję się trochę, bo jak coś mi w głowie zaczyna kiełkować to wkrótce okazuje
Niecały miesiąc temu wróciliśmy z Meksyku, gdzie odwiedziliśmy głównie stan Oaxaca, ale spędziliśmy też prawie tydzień w stolicy. Według rankingu timeout.com wśród 50 najlepszych miast do życia i odwiedzenia na świecie w 2024 roku na 6 miejscu jest Meksyk. My lataliśmy tędy kilka razy, ale pierwszy raz zostaliśmy na kilka dni. Spaliśmy na Romie, poznaliśmy też Condensę, Coyocan, Itztapala i oczywiście Centro. Musimy przyznać robi wrażenie.
Na kanał wpadł pierwszy film z nowej serii, zapraszamy do tego znaleziska i do jego wykopek.
Polecam też obserwację hasztagu #szalonewalizki jeśli chcecie być na bieżąco.
Swoją drogą, wulkan Popocatepetl, który jest widoczny z placu Zocalo ( i również na zdjęciu), który dymił już podczas naszego pobytu właśnie wybuchł i wyrzuca ogromne kolumny popiołu i dymu. Niektóre linie odwołały loty a władze ogłosiły alert drugiego stopnia. Wulkan Popocatépetl położony jest w odległości 70 km od stolicy kraju.
#meksyk #mexicocity #podroze #podrozezwykopem #youtube
źródło: DSC01812
PobierzTreść została ukryta...
A jak to na miejscu jest? Z Twojej perspektywy.
W stolicy nigdy nie byłem, ale jako marynarz zwiedzilem tam sporo portów.
źródło: DJI_20240128000740_0051_D
Pobierzźródło: temp_file6040426538824808025
PobierzDlaczego Trump buduje mur???
źródło: 75049091-12478997-image-a-4_1693845471640
Pobierz