Aktywne Wpisy
drte111 +447
Przejechanie łba maszynką 80 zł XDD kiedy te ceny tak wywindowało i dlaczego barberzy tak odlecieli?
MrSyme +156
Kierowniczka z #mcdonalds odmówiła paru osobom wolnego na święto, więc wzięli L4. Dzisiaj jeździła do nich do domu sprawdzać czy tam są, a jednemu huopu zrobiła zdjęcie na cmentarzu na dowód do p------i do ZUSu xD
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
#ukraina #wojna #polska #osint
Pamiętacie tych Ukraińców studentów z flagami z swastykami w polsce? Tego Ukraińca co poszedł się odlać w Aushwitz i zrobił zdjęcie pokazując fala w kierunku pomnika? To jest właśnie
@Kalifornix: Masz racje, ja rozumiem ten mechanizm. On jest najprostszy, najtańszy a jednocześnie bardzo skuteczny, bo nie dość że cenzuruje niewygodnych to jednocześnie pomaga adresatów mechanizmu zamknąć w ich bańce informacyjnej.
A wykopie też więcej plusów zyskasz dowalając Ukrainie niż pisząc by wysłać im więcej sprzętu.
@N331: Każda akcja rodzi reakcje. A od jakiś dwóch tygodni mamy do czynienia z agresywna akcją propagandową - jestem pewien że zleconą i sterowaną na poziomie rządu w Kijowie - przeciwko polskim rolnikom ale i przeciwko Polsce jako krajowi. To jest fakt, sledze wiele ukr twitterowych kont, a także kilka kont na telegramie
@kjungst: Tak, to był jeden z błędów które popełnili. Bez sensu założyli że mają do czynienia z politykami zachodnimi. że coś takiego jak uczciwość, wdzieczność w polityce jednak istnieje. A to też sowieci, tyle że w innym wydaniu.
Ale rząd Johnsona w WB i rząd na Słowacji (poprzedni) też popełnili ten błąd i zapłacili za to podobną cenę. W kolejce teraz jest rząd
@analboss: No tak, ale ta propaganda tzw. miedzymorza, regionu Europy Środkowo-Wschodniej ma raczej charakter pozytywny. Tam są co najwyżej atakowane lewicowe wartości. A tu mamy ukr farmy trolli stworzone na potrzeby wojny informacyjnej z Rosją - co w pewnym sensie rozumiem - wykorzystywane obecnie także do atakowania drugiego kraju, który w dodatku jest twoim sojusznikiem.
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: on akurat jest onucą i się tego nie wstydzi xD
@Thorkill: Pamiętam jak jesienią 2022 próbowałem swoich sił z hejto. Gdzieś tam dosłownie raz napisałem że ukry coś z-----y na froncie i chciałem chociaż zawalczyć ze skrajnie absurdalną obroną tej sytuacji, to potem dostałem na privie stos gróźb karalnych. Zero hamulców. Nie zdążyłem napisać do admina ss-mana,