Aktywne Wpisy
SaintWykopek +28
Zrobiłem dzisiaj 126% normy(największy wynik w grupie), Teamlider mnie pochwalił ( ̄෴ ̄)
#emigracja #korposwiat #swstory #holandia
#emigracja #korposwiat #swstory #holandia
Potworek69 +2
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/biedronka-i-lidl-promocje-na-alkohol-urzad-ochrony-konkurencji-i-konsumentow-i-krajowa-administracja-skarbowa-komentuja-krzysztof-brzozka-byly-dyrektor-parpa-o-koniecznosci-wprowadzenia-minimalnej-ceny-st7791915
#lidl #biedronka
zresztą wóda niskich lotów typu parkowa jest jak kiepska amfetamina, nie kupują jej weekendowi smakosze piwka lub winka, tylko zwyczajne chlory które są na skraju stoczenia, albo dawno leżą na dnie.
UOKiK wypowiedzial sie ze to zlamanie prawa, a zwiazek o ktorym piszesz to Państwowa Agencja Rozwiazywania Problemow Alkoholowych - czyli agencja ktora przez takie promocje bedzie miala wiecej roboty i wiecej ludzi do leczenia - ofc z moich podatkow.
@Usunelem_Konto: Ty porównujesz wypadek do nałogowego chlania, które drastycznie zwiększa w ciele ryzyko nowotworów i innych powikłań? Chyba już jesteś po parkowej dzisiaj
@cybulion: Wystarczy zobaczyć jak ta agencja prowadzi izby wytrzeźwień które się niczym nie różnią od ruskich więzień. A pomoc osoba z alkoholikom jaka oferuje to "#!$%@? na izbie wytrzeźwień"
@Iskaryota: Nie są? :) Jesteś pewien? Bo nawet żywność z syfem w środku to tez rak. To jest ograniczanie praw obywatelskich a nie przeciwdziałanie...
@Iskaryota: XDDD bronię swojej wolności a ten mnie od libków wyzywa xD
MASAKRA XD
Prawo WYBORU
Idac twoim tokiem rozumienia to WSZYSTKO NIECH AM CENE MINIMALNA XD
@cybulion: Nie lubię alkoholu. Nikt nie ma prawa decydować za ile ja cos mam kupic i tyle. Czy to samochód czy to bułka.
to se o nich poczytaj xD
A ARGUMENT O BUTLEKACH AN ULICACH ZOSTAW SOBIEW GLOWIE BO zawsze były