Aktywne Wpisy
Misefin +14
Wykop Was Przejrzał WYKOP JUŻ WIE!
Znasz???
To właśnie dziś wyszła nowa wersja kultowego utworu pt. Wykop was przejrzał
Zapraszam do odsłuchu w komentarzu oznaczam osoby o których jest mowa, oznaczam również osoby z grafiki piosenki
#muzyka #produkcjamuzyki #music #wykop #ciekawostki #heheszki
Znasz???
To właśnie dziś wyszła nowa wersja kultowego utworu pt. Wykop was przejrzał
Zapraszam do odsłuchu w komentarzu oznaczam osoby o których jest mowa, oznaczam również osoby z grafiki piosenki
#muzyka #produkcjamuzyki #music #wykop #ciekawostki #heheszki
kishibashi +17
Pojawiają się słuszne głosy, że niektórzy ludzie w dziwny wyrażają kwik zadowolenia z powodu śmierci zwykłych cywili, co świadczy o pewnego rodzaju zezwierzęceniu. Podobne głosy obserwuję od początku w postaci przeróżnych nawoływań do represjonowania wszystkich Rosjan, bez względu na to co myślą. Początkowo próbowałem z tym jakoś dyskutować, ale jest ciężko, bo trzeba dyskutować z tą częścią społeczeństwa, która jest bliźniaczo podobna do tej najbardziej #!$%@? części narodu rosyjskiego, czyli popierającej wojnę
Ale na wykopie ani słowa, boś ruską onucą.
#wojna #ukraina #rosja
@thorgoth: Wygląda na to, że kilka europejskich krajów chcę wejść do wojny, której lud nie chce. Nie wiem, czy była to zatem propaganda. Źródłem tych rewelacji był premier Słowacji, który grzmiał że niektórzy są zdecydowani na ten krok a on zrobi wszystko, by do niego nie
Nie wiem jakie intencje za twoim wpisem stoją, nie chce mi się sprawdzać czy jesteś konfiarzem czy po prostu "prostym ludem który boi się wojny" ale zwyczajnie powtarzasz Sołowiowa, w interesie wiadomo kogo.
@thorgoth no a w interesie polski jest wchodzić w konflikt w który nie jest teraz zaangażowana? Myślisz że nie ma zagrożenia, że jeżeli polskie wojsko wejdzie na Ukrainę to u nas zaczną spadać bomby? Wystarczy że spadnie kilkaset bomb, a będziemy mieli doczynienia z emigracją na masową skalę, zamykaniem firm i zwijaniem inwestycji zagranicznych, nawet jeżeli tobie ani rodzinie nic się nie stanie to finansowo
@hub_bub Nagrał ją kolega putleta który przy okazji jest obecnie premierem słowacji. Mówił m.in. o tym że państwa Europy chcą interweniować w Ukrainie
Ergo tak, im dalej od naszych granic niebezpieczeństwo zostanie zduszone tym lepiej
@thorgoth: Ale w jakim interesie powiedz powtarzam informacje od Prezydenta Andrzeja Dudy i Macrona? xD Dziennikarza rosyjskiego, tak?
@PomidorovaLova: No a Państwa Europy to potwierdziły. Np Macron o tym wprost powiedział, Duda o tym wprost powiedzia. A ty twierdzisz, że dezinformacja bo kolega putina powiedział? Może i kolega putina, ale powiedział obiektywną prawdę - tj. rozważamy wejście do wojny...
@Alcoholic_Desacrator: nie jestem ekspertem, nie ocenię postawy Francji i tego do której bramki grają. Oceniam, że obecnie wprost sugerują możliwość dołaczenia się do wojny. Jeśli to lichy sojusznik dla nas, tym bardziej powinniśmy mieć się na baczności a nie pchać się na dzidę.
Nie, nie, namawianie do bycia ostrożnym i zadbania o własne bezpieczeństwo to onucostwo. Prawdziwy proeuropejski patriotyzmem było gadanie, że nie luz, Rosja jest słaba, nie ma się czego bać, nie zwiększaj finansowania armii, europo, nie
@thorgoth: brednie. To jest niczym nie podparte stwierdzenie.
@hub_bub: jest poparte cała historia kacapskiej państwowości. Czy ruscy kiedykolwiek w historii, choć jeden raz, nie zachowali się jak typowi ruscy?
No właśnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)