Aktywne Wpisy
klewerewel +7
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill #programowanie #it #tinder #praca
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Moryc_Jajko +73
U mnie już jest!!! Pora dowiedzieć się co siedzi w głowach tych naszych polskich #rozowepaski
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
Mieszane emocje :D
Ćśśś, tylko nie mów nikomu
( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak robisz większe zakupy to pakujesz do toreb lub do wózka. Wtedy tak, bierzesz co podaje kasjerka i pakujesz.
Wczoraj stękałeś, a dzisiaj udajesz głupiego
( ͡º ͜ʖ͡º)
Typowy wykopek jest typowy, chłop mnie szufladkuje za wklejony śmieszny obrazek XDD
A ja Tobie życzę miłego dnia :)
No widać, że to wciąż zbyt trudne dla Ciebie, bo nie potrafisz zinterpretować dwóch zdań XD
Z tego wynika, że syn zawsze robił dowcipy ojcu, a tym razem ojcu udało się ładnie zripostować ten żart i dał mu nauczkę.
Zaczynam tracić wiarę z te nowe pokolenia.
Zdałeś mature zakało rodziny?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu