@fotexxx: ja generalnie też, ale ostatnio mam różne fazy. Tydzień temu dłubałem w API Allegro (co minute mi szuka aukcji konkretnymi kryteriami, żeby sobie fajne przedmioty wyhaczać). Teraz #wykopapi ...
Aha: żeby nie było zrzekam się wszelkich losowań żeby nie było że sam sobie wygrywam dzięki temu. Kod mogę udostępnić, ale nieco wstyd ;)
@mazaq1: Jaki tam wstyd, wrzuć na jakiegoś githuba czy coś innego. Może ktoś zechce rozwinąć pomysł, a nawet jeżeli kod jest tak złej jakości to przepisać ów. :)
@bercik999: Do api Allegro dokumentacja starczyła, ale cudów tam nie robiłem, tylko szukanie w aukcjach. W PHP tak się łącze z allegro (w pewnym uproszczeniu wklejam):
@ShortyLookMean: tak, to w pierwszej kolejności się pojawi. Zaraz po instrukcji, bo jednak widzę że trzeba tą pokrętną ideę zrozumieć żeby się wygodnie z tego korzystało ;).
@miroslav_mirkovsky: właściwie można. Na razie po prostu wrzucam wszystkie loginy z plusami z danego czasu do tablicy i losuję ;).
@Micki: wrzucę, może nawet wieczorkiem, tylko przepratrzę kod i zmienie nazwy zmiennych na angielskie :P. U mnie może się
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
Aha: żeby nie było zrzekam się wszelkich losowań żeby nie było że sam sobie wygrywam dzięki temu. Kod mogę udostępnić, ale nieco wstyd ;)
#januszeprogramowania
$client = new SoapClient('http://webapi.allegro.pl/uploader.php?wsdl');
$session = $client->doLoginEnc($LOGIN, $PASS, 1,
@miroslav_mirkovsky: właściwie można. Na razie po prostu wrzucam wszystkie loginy z plusami z danego czasu do tablicy i losuję ;).
@Micki: wrzucę, może nawet wieczorkiem, tylko przepratrzę kod i zmienie nazwy zmiennych na angielskie :P. U mnie może się