Aktywne Wpisy
Zulf +993
#gielda #inwestycje #kryptowaluty
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
yahoomlody +13
Nitka z naszymi pierwszymi samochodami
Ja Fiat Uno 1.0, rocznik 1999, miałem w latach 2013-2016 aż poszedł na złom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest do auta nostalgia i w ogóle, ale obiektywnie to był strasznie powolny grat, który rdzewiał z prędkością światła
#motoryzacja #fiat #samochody
Ja Fiat Uno 1.0, rocznik 1999, miałem w latach 2013-2016 aż poszedł na złom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest do auta nostalgia i w ogóle, ale obiektywnie to był strasznie powolny grat, który rdzewiał z prędkością światła
#motoryzacja #fiat #samochody
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Super Meat Boy Forever za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: 66 / USER SCORE 5.3
STEAM: (oceny mieszane) 1128 ocen
DATA WYDANIA: 23.12.20
AKTUALNE❗ do 29.02 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy wołania.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #grajzwykopem #gryzadarmo #zainteresowania
Wystarczy obserwować tag. Nie rozumiem po co walić co tydzień 100 komentarzy z wołaniem po nicku...
żartuję, wiedziałem bo nie jestem #!$%@? debilem, plusa już dawno wycofałem a nadal jestem wołany i już drugi raz to zgłaszam więc proszę się nie wtrącać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Reynald: nieprzypadkowo są za darmo