Aktywne Wpisy
jmuhha +6
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +15
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
W zamian Polska traci dotacje rolnicze i UE wprowadza embargo na żywność i płody rolne z Polski.
W takim układzie wygrywają wszyscy:
-polscy rolnicy, bo wszelakie postulaty zostają spełnione
-Unia, bo dziurę po polskich produktach mogą zapenić produktami z Ukrainą, albo ba: zwiększyć limity swoim rolbikom, którzy tylko czekają na taką okazję.
Prosty układ, sami wygrani, wszyscy dogadani.
W zasadzie brak minusów
Ale do tego trzeba mieć polskich polityków, reprezentujących polską rację stanu, a nie niemieckich przydupasów czy złodziejskich Pisowców.
#polityka #bekazpis #rolnictwo #polska #ukraina #eksport #zboze #aferolnicza #humor
Polak Rolnik:
@Zeudos: Czyli że co, wychodzimy z UE, stawiamy zaporę i pole minowe na granicy z Niemcami, Czechami i Słowacją i robimy co chcemy?