Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
Kobieta puszcza sie z Mokebe albo masuje sobie pusie
- odważna, wyzwolona, samowystarczalna, nowoczesna kobieta
- ma odwagę szukać dla siebie szczęścia
- pewnie facet jej nie zadowalał, to sam sobie winny

Facet wali konia albo idzie na dziwki
- żałosne, ale nieudacznik z niego, szkoda gadać
- pewnie głosuje na konfederacje
- nie umie sobie znaleźć kobiety, tylko musi za to płacić
- obrzydliwe to jest, fu
  • 55
@Grizzzly:

kobieta, która chodzi do męskiego prostytuta też jest przegrywem

w dużych miastach korzystają z tego kobiety "sukcesu", bez męża, zobowiązań i czasu na związek
Przecież to jeden z popularniejszych tematów do żartów za młodu, o waleniu konia. U dorosłych w mniejszym stopniu, ale właściwie nigdy chuop chuopa nie osądza źle jak mu powie o waleniu konia, może się skrzywi, ale to dlatego że go nie interesuje takie szczegóły, a nie dlatego że uważa że to złe.

@Diamond-kun: Za młodu to i zesranie się w gacie to normalny temat. Ale jak się jest dorosłym, to już
@dr_minorek chuopie, z takim chochołem walczysz, że sam don Kiszot byłby dumny. 80% facetów wali konia, i dopóki robią to prywatnie, to nikt nie daje #!$%@? o to. Jest sporo rzeczy o których się nie gada, bo są tematami tabu/prywatne.

A argument o "marnowaniu nasienia" jest już szczytem głupoty. Normalnie chuop ma nasienia na miliony dzieci, a w rzeczywistości ma rzadko więcej niż 3. I to nie powód do załamywania się, bo
Ale różowe lubią tworzyć takie prawdziwki. Z jednej strony nie lubię chłopaków którzy walą konia, a z drugiej strony nie przeszkadza im służyć jako materac dla przypadkowego dopiero co poznanego typa.
wyjścia za darmo? czy może ona będzie płacić, a ja będę jej sugar boy?

po prostu nie wiesz jak to wygląda ze strony faceta

@lexico: Moja różowa zarabia dwa razy więcej ode mnie i jakoś normalnie ze sobą żyjemy. Ja się z nią dzielę tym co mam i ona ze mną. Myślę, że tak właśnie wygląda zdrowa relacja. Nikt nikogo nie rozlicza i nie traktuje związku jak biznes gdzie liczy się
80% facetów wali konia, i dopóki robią to prywatnie, to nikt nie daje #!$%@? o to.

@Diamond-kun: Ale to nie zmienia faktu, że jakoś nikt się tym nie chwali. O sraniu raczej też się nie gada, ale jak powiesz np: podczas spotkania w robocie, że musisz wyjść bo coś Ci zaszkodziło na brzucho to wszyscy są z tym ok, mimo że wiadomo z kontekstu, że masz sraczkę i zaraz będziesz walił
@kiszczak: Tak sobie wmawiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Są pewne grupy facetów, którym laski same wskakują do łóżka i nie muszą za nic nigdy płacić. M in tacy powyżej 8/10 w skali atrakcyjności i/lub męskości. O tych, którzy mają popularność, jakiś fejm i rzeszę fanek nie wspomnę...
Poza tym pewnie bierzecie pod uwagę jedynie młodsze/równolatki. Kobiety 35-40+ często szukają młodszych byczków JEDYNIE na seks.
@choochoomotherfucker: Przecież ten wątek to standardowy incelski farmazon XD Temat kompletnie z tyłka. Żaden normalny, dorosły, dojrzały człowiek nie ma problemu z tą kwestią... prócz inceli właśnie, którzy nawet w aspekcie walenia konia mają jakieś dziwne, niezrozumiała kompleksy i dopatrują się tu uj wie czego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lord_vord

Poza tym pewnie bierzecie pod uwagę jedynie młodsze/równolatki. Kobiety 35-40+ często szukają młodszych byczków JEDYNIE na seks.

Czlowieniu, kobiety 35-40 są młodsze ode mnie( ͡º ͜ʖ͡º)