Aktywne Wpisy
Dawul +75
Ja nie wiem co jest z tymi ludźmi nie tak.
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
jmuhha +573
i komu to przeszkadzało ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zapomniałem też dopisać, że Polaczki tworzyli swoje dzielnice w Chicago i w innych miastach w Ameryce. Nie było integracji. Zanim coś napiszecie o integracji, pomyślicie o sobie.
Przykład z mojego podwórka - moja siostra wyjechała do Ameryki w 2005 roku - wróciła w 2012. Przez te 7 lat nie nauczyła się angielskiego. Nie umie praktycznie nic. Ślub brała w polskojęzycznej parafii, bo nie znała dobrze języka (zresztą slub brala z drugim Polakiem, ktory tam mieszkal) Żadnych znajomych Amerykanów, tylko Polacy i to też z naszych okolic w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°) #bekazpodludzi #bekazpolakow #heheszki #polska #p0lka #usa
a teraz jeszcze dorzucasz dowód anegdotyczny