Aktywne Wpisy
Jestem teraz na wakacjach all inclusive w Turcji i naszły mnie takie przemyślenia, że ludzie są po prostu okropni i ohydni (oczywiście nie wszyscy, ale chyba większość) :
Chamstwo na każdym kroku, przepychanie się, wpychanie w kolejki,
Patrzenie się chamsko na cycki i dupe w stroju kąpielowym, to że jestem na basenie nie znaczy że chce abyś się na mnie wpatrywał,
Traktowanie innych jak śmieci, zero przepraszam, dziękuję, proszę,
Branie ogromnych ilości jedzenia i picia po to żeby zostawić innym do posprzątania i wyrzucenia,
Walki o leżaki i miejsca do siedzenia, gonitwy i kłótnie z innymi,
Chamstwo na każdym kroku, przepychanie się, wpychanie w kolejki,
Patrzenie się chamsko na cycki i dupe w stroju kąpielowym, to że jestem na basenie nie znaczy że chce abyś się na mnie wpatrywał,
Traktowanie innych jak śmieci, zero przepraszam, dziękuję, proszę,
Branie ogromnych ilości jedzenia i picia po to żeby zostawić innym do posprzątania i wyrzucenia,
Walki o leżaki i miejsca do siedzenia, gonitwy i kłótnie z innymi,
haha123 +156
Jest i nowa projekcja ludności. 14,5 miliona w 2100 roku.
W projekcji założono, że współczynnik dzietności w latach 2024-2100 wyniesie 1,30.
Tymczasem w 2023 r. wyniósł on 1,16.
Podobnie zawyżona jest liczba urodzeń. Projekcja przyjęła:
W projekcji założono, że współczynnik dzietności w latach 2024-2100 wyniesie 1,30.
Tymczasem w 2023 r. wyniósł on 1,16.
Podobnie zawyżona jest liczba urodzeń. Projekcja przyjęła:
Patrzcie i uczcie się p0lusy, tak wygląda prawdziwy związek na równym poziomie… dlatego wolimy seksownego faceta, który dzieli się obowiązkami z partnerką, niż ulanego Mariuszka, który nawet nie potrafi schować naczyń do zmywarki… Czarnoskóry mężczyzna wie jak traktować kobietę jak księżniczkę i jest otwarty na świat.
już niedługo znowu Easter więc życzę bon voyage, mes amies :)
@Mamaboss uuuu, rasizm czuję ( ͡° ʖ̯ ͡°). Zdajesz sobie sprawę że teraz przypisujesz pewnym grupom określone cechy tylko ze względu na kolor skóry?
Polscy mężczyźni:
Hej a może zaczniemy służyć kobietom. Zaczniemy akceptować zdradę, z kobiecej urody zrobimy temat tabu, a brzydkie kobiety zaczniemy nazywać ładnymi tylko dlatego że są chude . Będziemy twierdzić że coś się kobiece należy, naprzyklad wierność z przydziału. Kobiety to docenią.
Kobiety napewno docenią poświęcenie i cierpienie mężczyzn. Napewno prawda?
Tymczasem polki:
......
Co ty piepszysz.
To wy jesteście brzydkimi niedziewicami które twierdzą że pozmywanie naczyń to ciężka praca XD
Jesteście tak brzydkie (oprócz nie wielu ładnych polek) że faceci musieli sobie wymyślić jakieś zamienniki w postaci "chudości " czy innej "młodości "