Aktywne Wpisy
lady_katarina +1255
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Agresywna_Szyba +146
Pracuje ktoś jako ratownik medyczny albo pielęgniarka???
Potrzebuje motywacji do zmiany kierunku z ratownictwa na pielęgniarstwo...a może jest ratownik, który zmienił kierunek?
Mógłby się ktoś wypowiedzieć z perspektywy czasu??
Mam dylemat, że powinienem zmienić kierunku z ratownictwa na pielęgniarstwo └[⚆ᴥ⚆]┘
To że tyle idzie to nie znaczy że tyle kończy, bo po 1. Miesiąc kosztuje ok 5tys. Po 2. Ja na ratownictwie (3 semestr) mam w chooo... Nauki, a co dopiero na lekarskim...
do tego muszę to połączyć z pracą, rodzina i orlikiem xD
@ThreeTree
coś w tym jest
Pracuję tylko na etacie na dyspo i robię pielęgniarstwo, serdecznie polecam
Dzięki za wpis...
Takiej motywacji potrzebowałem, aczkolwiek doszedłem do wniosku, że po 2 roku rozpocznę pielęgniarstwo, bo szkoda mi tych 1,5r ratownictwa. Sam jeszcze nie wiem, gdzie chciałbym pracować, bo na oddziałach jest fajnie, ale nie wiem czy nie "za spokojnie".
Większość dysponentów zrm proponuje chore, poj...e kontrakty. Trzeba mieć też kategorię C, spory koszt. Jako pielęgniarz też możesz jeździć w zrm, trzeba mieć specjalizację.