@Ophelia09 Muza nie mój klimat, ale nieźle wyszło. Łucja ma ładny głos. Dobre połączenie najfajniejszych osób z HP7, wyjąwszy Wojtka, który jest the best.
@Shydow: Dokładnie, a nie wiem, czy pamiętacie, że Łucja na wykształcenie muzyczne. Nie pamiętam, na jakim instrumencie. Na wiolonczeli? A to oznacza, że musi mieć nieskazitelny słuch muzyczny. Do tego ma przyjemną barwę głosu.
@Ophelia09: Szału nie robi, ale Łucja ma jakąś taką słodycz w głosie i światło, że jest to całkiem OK. Ciekawe, który fragment z tego dadzą jako motyw przewodni na początku odcinka. W każdym razie, już teraz widać, że na 100% nie będzie to aż tak irytujące jak w HP5. Od tamtego przerobionego wycia moje uszy dostawały takiego szoku i zapaści, że musiałam wyciszać początek każdego odcinka.
@Millady: Oj tam, Sroch-powstaniec to dopiero by zapodał odpowiednią nutę, wszyscy by byli zachwyceni i całowali go po stopach. Ciekawe co Szambina na to, że akurat Łucja to śpiewa. Może się uaktywni i w końcu wyjawi tę słynną prawdę o Łucji ;D
Lucy i Marvin śpiewają nową piosenkę (ʘ‿ʘ)
https://youtu.be/ufhMoAQ9UGU?si=42YRWKDo31uhUS-q