Aktywne Wpisy
Kearnage +823
zeszyt-w-kratke +34
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
#famemma
Ekierta nie lubię, ale beka z takich menskich typów jak Omielańczuk, którzy mają w głowie tylko jeden jedyny wzorzec męskości
@Henson_: W twojej głowie. Czyli co? mają zostać zabici, sami się zabić?
W otoczeniu, w pracy mam sporo facetów którzy są do Ekierta podobni i mają żony i dzieci. Przecież nikt z nas nie ma wpływu na swoją genetykę. Kipiące testosteronem samce niech idą do wojska, gdziekolwiek, niech się wykazują tam, gdzie chcą, droga wolna. A delikatniejsi faceci niech się zajmują innymi
No i nie umiesz używać interpunkcji, ok.