Aktywne Wpisy
SmugglerFan +91
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
thorgoth +87
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Od rana w Polsat News informacje, iż rolnicy z Niemiec, Francji i Holandii popierają postulaty naszych rolników, którzy protestują w Dorohusku i planują przyłączenie się do nich. Stwierdzili, że napływ produktów (tragicznej jakości) zdewastował totalne wewnętrzny rynek Unii Europejskiej.
Teraz plantatorzy mówią, że Ukraińskie maliny sprowadzono w ogromnych ilościach i sprzedawano o ponad połowę taniej niż najtańsze owoce sprzedawane przez jakikolwiek kraj w Unii.
Ciekawe gdzie te owoce trafiają bo dziwnym trafem mamy robaki i pleśń w wielu produktach sprzedawanych w polskich dyskontach :)
Jak to jest w ogóle możliwe, że nasz kraj pozwala na sprowadzanie jakichkolwiek produktów spożywczych z krajów trzeciego świata gdzie nie panują żadne standardy odnośnie jedzenia dla ludzi.
#ukraina #polska
@ProDziekan69: Właśnie, nie kupuj, nie jedz, nie pij. Co za problem?
@Caracas: i źródłem tego jest wpis jakiegoś wykopka, który sfotografował c--j wie co XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD z kim ja tu siedzę
@Caracas: jak to jest w ogóle możliwe, że ludzie twojego pokroju z IQ równym 60 są w stanie jednocześnie oddychać i pisać na wykopie j--------e xD
@Caracas
To się nazywa rządy PISu i głosowało na to 70% rolników.
Nawet już nie wnikam co robisz zawodowo w życiu:D
@Caracas: Musiałeś wyprodukować ten wyrzyg bo cie boli d--a o suchary z Ukrainy, a może o kasjerki z Ukrainy?
Apropo Niemców: Tak brunatny enerdówek witał nas w Görlitz w 2009:
Troszke pozmieniać i idealny plakat do szczucia na cudzoziemców u nas.
Tak znam te plakaty mieszkałem wtedy blisko granicy z DE ale szkoda, iż nie podałeś na jaką małą skalę to było bo ja doskonale pamiętam tą akcję. Dodaj do tego, że w Niemczech które są mega tolerancyjne
Już wcina. Ukraińskie maliny są w sprzedaży w Biedronce i Lidlu.
Ja jestem ze zgola i 10 lat po tamtej stronie pracowałem. Niemcy sie zmieniają bo wschód sie kurczy biologicznie - stare dedeerowce wymierają.
Prawie całe lata 00 i 90 traktowali Polaków jak g---o. Nawet teraz jak ja chce coś załatwić z Niemcem tam, czy zakupy zrobić to tylko po ichniemu. Za to im nie
Komentarz usunięty przez moderatora